Futsalgutta med leit tap.

Postet av Håvard Ophaug den 7. Nov 2014

Tiler Futsal innledet eliteserien mot Nordpolen som er et av de nyopprykkede lagene i år. Det som så ut til å gå mot full kontroll og seier, endte til slutt med et sviende nederlag.

Frode Bergmann coacher sine gutter i en tidligere kamp.

I en tett førsteomgang var det Nordpolen som endte opp med å score årets første mål i eliteserien. Gjestenes Erik Sommervold åpnet ballet i det 6. minutt, men Tiller svarte raskt og reduserte allerede i tre minutter senere med Jørn Andre Hugdal. Kampen fortsatte å være tett og bølge frem og tilbake til gjestene scoret i det siste spillemuttet, igjen med Sommervold som målscorer. Men det som da så ut som skulle bli en Nordpolen ledelse, ble til 2-2 kun 7 sekunder før omgangens slutt da Magnus Aasarød dukket opp og banket ballen i mål.

2-2 til pause var et greit resultat, og over 100 tilskuere i KVT-hallen fikk oppleve et heltent Tillerlag som kom på banen etter pausen. Tiller tok fullstendig kommando og i det 22 minutt var det Christian Rismark Eggen som fikk æren av å føre laget opp i en 3-2 ledelse. Da Asgeir Snekvik banket inn 4-2 i det 27 minuttet så det ut som Tiller hadde full kontroll over oppgjøret og at Nordpolen hadde resignert. Dessverre ville gutta fra nord det annerledes, og det begynte å se ut som om våre gutter begynte å spare på kreftene.For i de ti siste minuttene av kampen putter Nordpolen 4 (!) mål mot Tillers ene ved Snekvik i det 32. minutt og kampen koker ut i en 6-5 seier til Nordpolen.

Vi håper gutta krummer ryggen når de møter Grorud, som imponerte med 3-0 seier over Nidaros, på lørdag kl. 13:45.