Kjære medlem!

Postet av Håvard Ophaug den 4. Nov 2014

Et fantastisk 2014 nærmer seg sakte men sikkert mot slutten og vi har opplevd store ting ute

på banen. Flotte opplevelser og gode resultater har vi hatt mye av og vi opplever en flott tilvekst av nye spillere til klubben. I august stilte undertegnede opp på City Syd banen med 35 fotballer og stor tro på og hårete mål om at vi skulle få kanskje 40-50 nye seksåringer ut på banen. Det skulle fort vise seg at jeg tok grundig feil, i positiv retning, og fasiten viser nå 65 seksåringer. Vi ser også at det yngler og gror i andre grupper også og vi har vokst med rundt 100 medlemmer på et år!

Selv har jeg hatt mange timer på TKS i høst og opplevd mye flott fotball og idrettsglede. Vi har prøvd å gjøre gjennomføring og arrangement et hakk bedre, og tilbakemeldingene så langt har vært positive både fra egne og gjestende lag. Ungene koser seg og har det gøy. Innmarsj, speakertjeneste og kiosk bedrer opplevelsen. Og med mer glede på banen har vi også opplevd flere besøkende rundt banen. Opp over 100 tilskuere i kamper i aldersbestemt er meget bra. For 2015 håper vi å kunne ta det hele et steg videre.

Med flere medlemmer, et samstemt og godt styre, god økonomikontroll og gode arrangement øker også vår verdi overfor nye sponsorer. Det jobbes nå hardt for å få inn nye sponsorer til klubben og mye spennende står på trappene for 2015. Etter finanskrisen og forskjellige nye myndighetskrav har sponsormarkedet forandret seg og vi er nødt til å tenke annerledes. Vi må også tenke annerledes for vi er ikke alene der ute og ønsker disse pengene. Vi trenger derfor noen i markedsgruppen som kan være med å «tenke nytt». Vi må pynte oss for frierferden og vi må levere det vi lover. Klarer vi det, blir vi en ytterligere attraktiv klubb å samarbeide med.

Sponsormidler er viktige for klubben. Gode stabile sponsorer er vi avhengig av for å få gjennomført nye prosjekter. Få på plass banekapasitet, vedlikeholde banene, kjøpe drakter, skaffe treningstid osv uten å måtte belaste hvert enkelt medlem gjennom store økninger i medlemskontingent og gjøre det mulig for så mange som mulig å delta på våre aktiviteter. Sponsorene er våre hjelpere og vi må ta godt vare på dem, og fra de møter jeg har hatt, har de også et godt syn og hjerte for klubben og området.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å være en god sponsor for Tiller, ikke nøl med å ta kontakt med undertegnede, så tar vi oss et møte med dem og ser hva vi kan bli enige om. Alle skal med!

Blå fotballhilsen
Håvard Duklæt
Nestleder og Markedssjef
Tiller IL Fotball
howiedadee@gmail.com
Tlf 99326674


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.