Tiller 3 - 3 Byneset

Postet av Marius L. Larsen den 2. Mai 2016

TOBB ARENA (TILLER): Herrelaget i 4. divisjon ledet 2-1, mistet ledelsen, men fikk med seg et verdifullt poeng rett før full tid.

Stian Mathisen Myrbekk fikset utligning rett før full tid. Foto: Marius L. Larsen.

Det var nesten deja vú fra Meldal-kampen, og også i dette oppgjøret var det motstanderen som startet best.

Byneset hadde mest ball i åpningsminuttene, men de store sjansene uteble. Det var nemlig Tillers Fredrik Schevig som hadde kampens første skudd på mål, men forsøket fra 20 meter ble enkelt reddet av Bynesets keeper.

Etter 23 minutter tok gjestene ledelsen. Tiller klarte ikke å klarere et hjørnespark og påfølgende innlegg i feltet, da en grønnkledd spiller hamret inn 0-1 fra omtrent 20 meter.

Men Tiller svarte kraftig. Kun seks minutter senere fikset Kevin Karlsen 1-1 på et hardt skudd i korthjørnet fra 16 meter, og samme mann sendte blåtrøyene i føringen etter å ha kranglet med seg ballen i feltet og avsluttet fra kloss hold.

Myrbekk sikret poeng

Byneset utlignet imidlertid til 2-2 under 120 sekunder senere på et skudd fra bakerste stolpe som gikk gjennom alt og alle og i lengste hjørne, og det var gjestene som startet andre omgang best.

Et tverrliggerskudd etter en time spilt skulle føre til et nytt mål ikke lenge etterpå. Et frispark fra skrått hold gikk i nærmeste vinkel via Tiller-keeper Even Bjølgerud Bergheim til 2-3 i favør gjestene.

Men Tiller ga seg aldri.

Sjansesløseri og et rødt kort til hvert av lagene i sluttminuttene til tross, fikk vertene frispark på 30 meter rett før overtiden. Stian Mathisen Myrbekk raget høyest i feltet og stanget inn 3-3 til ellevill jubel blant de blåkledde spillerne.