Bronse på siste dag

Postet av Marius L. Larsen den 14. Des 2014

Det ble en hyggelig avslutning på helgas Flatås Julecup, som blant annet inneholdt en nervepirrende åttedelsfinale mot Rosenborg, mens det ble både seier og tap for Tiller Futsal i Eliteserien.


Det ble tredjeplass og bronsepokal i J16-klassen i Flatås Julecup. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var nok en gang godt representert i den femte og siste helga av Flatås Julecup i Kotenghallen, der det var alt fra sjuåringer til 16-åringer som var i fokus.

Tiller fikk en rotete start på helgas turnering, der uflaks og noe udyktighet førte til at både Tiller 2 og Tiller 3 ble hårfint utslått i gruppespillet i G16-klassen på fredagskvelden.

Tiller 1, som besto utelukkende av spillere født i 1998, vant alle sine tre kamper i gruppespillet og gikk dermed til sluttspillet på søndag.

Og det så tidlig ut som om det skulle bli ekstremt tøft mot Rosenborg 1 i åttedelsfinalen, spesielt da RBK tok en oppskriftsmessig 3-0-ledelse halvveis i kampen. Men Tiller ga seg ikke, og utlignet til 3-3 med knapt to minutter igjen på klokka.

Dessverre endte det nærmest i tårer for de hardtarbeidende spillerne i helblått, som fikk se Rosenborg score vinnermålet fire sekunder før slutt.


Tre av seks poeng i Tromsø

Tiller Futsal skulle denne helga fortsette der de slapp fra den forrige serierunden i Eliteserien i Oslo, der de tok fire poeng på to kamper.

På lørdag i Breivikahallen i Tromsø var middelhavsfarer Kongsvinger motstander, og Frode Bergmanns mannskap var knallsterke bakover som førte til at det ble en sterk 5-1-seier.

Søndag formiddag gikk det derimot ikke helt etter planen. De havnet tidlig bakpå mot et aggressivt KFUM Oslo-lag, som til slutt vant 4-2 over Tiller Futsal.


Storseier over Nardo

Tilbake til Flatås Julecup, så var to lag i J15/16-klassen i aksjon tidlig lørdag morgen. Der gjorde Tiller 1 rent bord i gruppespillet med tre seiere og ni poeng, mens Tiller 2 fikk det tøft og klarte ikke å avansere til sluttspillet.

I kvartfinalen ventet Othilienborg, men Pål Nyheim og Andreas Vevles jenter marsjerte av banen med en 6-2-seier.

I semifinalen skulle det bli langt tøffere, og sterke Byåsen straffet Tiller på gode kontringer og knallhard jobbing bakover. Laget fra Trondheim vest vant til slutt 2-0.

Dermed ble det bronsefinale i J15/16-klassen, men nå var Tiller i det revansjelystne hjørnet og klinte til med en solid 6-2-seier over Nardo.


Vi gratulerer med bronse i J15/16-klassen i Flatås Julecup!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.