Futsal: Kongsvinger 1 - 5 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 13. Des 2014

BREIVIKAHALLEN (TROMSØ): Tiller Futsal viste sin målfarlighet og straffet Kongsvinger lørdag ettermiddag.

Tiller Futsal jubler for tre poeng over Kongsvinger. Foto: Norges Fotballforbund.

De blåkleddes beste innendørsspillere slet med å skape de store sjansene i åpningsminuttene, og det var en jevn åpning på kampen der Tiller hadde ballinnehavet mens Kongsvinger var farlige på overganger.

Etter 15 minutter ble det jubel for trønderne, da Magnus Aasarød åpnet målprotokollen med sin 0-1-scoring.

Stillingen sto seg til pause, men det tok ikke lang tid i andre omgang før Kongsvinger og Martin Solbakken utlignet.

Michael Karlsen sendte Tiller på ny i føringen med en styring fra Christopher Moens skudd få minutter senere, og derfra så ikke blåtrøyene seg tilbake.

Med elleve minutter igjen å spille valgte Kongsvinger å sette inn på en flygende keeper, men nesten umiddelbart straffet Mats Henriksen motstanderne med sin scoring fra egen halvdel.

Tre minutter før full tid økte Moen ledelsen til 1-4, før Edvard Ølstøren satte punktum med sin 1-5-scoring rett etterpå.

Futsal: Kongsvinger 1 (0) - (1) 5 Tiller IL
0-1 Magnus Aasarød 15'
1-1 Martin Solbakken 23'
1-2 Michael Karlsen 25'
1-3 Mats Henriksen 31'
1-4 Christopher Moen 37'
1-5 Edvard Ølstøren 38'