Den beste andre år på rad

Postet av Marius L. Larsen den 9. Des 2021

TINE Fotballskole Tiller ble kåret til Trøndelags beste igjen.

Det var bare smil å se i august på TOBB Arena Sør.


Tiller Idrettslag Fotball er svært stolt over at TINE Fotballskole Tiller ble kåret til den beste fotballskolen i hele Trøndelag for andre år på rad.

I 2020 var den aller første gangen at den blå bydelen fikk oppleve den gjeve prisen, og for andre år på rad kan hele klubben klappe seg selv på skuldra etter å ha opplevd kåringen nok en gang.

Dette skriver Norges Fotballforbund:

- Fotballklubbene må innfri flere kriterier for å komme til topps i den populære kåringen. Kriteriene tar utgangspunkt i TINE og NFFs arbeid for fair play, sunt kosthold og økt jenteandel. TINE Fotballskole går i spissen for å få med flere jenter i barnefotballen. Det gode arbeidet har gitt resultater, og nå er 33 % av deltakerne på landets fotballskoler jenter. Den høye jenteandelen gjenspeiler også årets vinnere.

- TINE er glade for å være med å bygge idrettsglede og sørge for at barna våre har en god, lokal idrettsklubb å gå til uavhengig av hvor du bor i landet vårt. Vi vil gi honnør til alle som har gjennomført årets fotballskole og spesielt til vinnerne, sier Ann-Kristin Syversen, sponsorsjef i TINE.


Les også: Fotballeliten hyller vinnerne av TINE Fotballskole


- Den største fotballskolen så langt

Hovedpersonene bak årets TINE Fotballskole Tiller, Reidar Schjei og Frode Helgeheim, sier følgende i en felles uttalelse:

- Gratulerer til alle som bidro til at Tiller ble kåret til årets fotballskole i Trøndelag, for andre år på rad. All honnør til trenere og hjelpere som bidro på frivillig basis - uten dere hadde ikke dette blitt noe av. Den største takken synes vi kan gå til samtlige spillere som fulgte klubbens verdigrunnlag med Fair Play, trivsel og spilleglede. Det vises også på foreldrene som har kommet med veldig gode tilbakemeldinger fra årets fotballkskole.

- Årets begivenhet var klubbens største så langt med nesten 150 spillere fra 7-12 år. Dette var kjempegøy. Vi spilte hverandre gode gjennom hele uken, og det er vi stolte av. Tusen takk for en fantastisk opplevelse nok en gang, forteller Schjei og Helgheim.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.