J12 i finalesus

Postet av Marius L. Larsen den 27. Jul 2014

Våre J12-spillere imponerte med to finaler i Dana Cup denne uken.


J12 i aksjon i finalen i A-sluttspillet. Foto: www.danacup.com.


De blåkledde fra Tillerbyen var godt representert i Dana Cup i Hjørring denne uken, der Tiller hadde lag i J12, J13 og G14-klassen.

G14 gikk videre fra en tøff gruppe, og avanserte rett til 32-delsfinale. Der ble det imidlertid stopp mot østlandslaget Skedsmo FK, som vant til slutt hårfint 2-1.

I J13-klassen gikk våre jenter født i 2001 til åttedelsfinale, men i oppgjøret mot finske Nummelan Palloseura ble det 3-0-tap. Den sterke motstanderen gikk for øvrig rett til topps i J13.


Gull og sølv i J12

I J12-klassen hadde blåtrøyene med to lag, der det ene laget gikk til A-sluttspillet, og det andre til B-sluttspillet.

I B-sluttspillet ble det sterke seiere i både kvart- og semifinalen, henholdsvis 6-1 og 7-0, men i finalen mot Fortuna Hjørring 5 ble det nervepirrende. Dog viste Tiller seg fra sin beste side, og trakk det lengste strået ved å vinne 3-2 i finalen!

I A-sluttspillet hele 13-0 og 6-1 i henholdsvis åttedels- og kvartfinale over to lag fra Skibsby Højene IF, og i semifinalen samme kveld (!) vant Tiller 3-0 over tyske Kreis Cloppenburg NFV.

I finalen dagen etterpå skulle det bli enda tøffere mot Fortuna Hjørring 1. Danskene tok ledelsen før minuttet var spilt, men Tiller utlignet rett etterpå. Resultatet sto seg til pause, men i andre omgang dro Fortuna Hjørring ifra og vant til slutt 3-1, etter en kjempekamp av Tiller.


Vi gratulerer samtlige lag med imponerende oppvisninger, og en ekstra bemerkning til J12-lagene som vant henholdsvis gull og sølv i to finaler!


Les også:
"Great final" - danacup.com


1 Kommentar

Kommentarer

  • Jenter 2007

    Kjempestolt av innsatsen til jentene i varmen. Skaper mye moro for oss tilskuere.

    28 juli 2014

Logg inn for å skrive en kommentar.