Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2018

Tiller storspilte i mange kamper i helga.

G19 flyr høyt om dagen. Nå leder de 1. divisjon halvveis i høstsesongen.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en hektisk, men svært morsom kamphelg i helga som var.

Det hele startet på fredag med G14-2 som slo Trond 2 hele 7-0 hjemme på TOBB Arena Sør, og denne arenaen var stedet for god fotball denne dagen.

J13 spilte 0-0 mot Gimse i et sjanserikt oppgjør, mens G13-1 fikk det tøft mot topplaget Melhus og måtte se seg slått 5-1.

Se også bilder (Facebook):
J13 0 - 0 Gimse
G13-1 1 - 5 Melhus

Fredagskvelden ble avsluttet med en toppkamp i G19-klassen. Tillers beste juniorspillere tok imot Ranheim TF 2, og gjestene fra fjæra ble rystet av en fantastisk Tiller-start. Etter få minutter hamret Magnus Kristoffersen inn 1-0, og Sondre Vinjevoll doblet ledelsen etter en snau halvtime.

Tiller vant til slutt 3-0 og tok dermed over tabelltoppen.

Les kamprapporten her.

Se også bilder fra oppgjøret (Facebook).

Trippel-lørdag

Lørdagen startet også på TOBB Arena Sør, der G14-1 tok imot Namsos. Tiller var det førende laget, og de ledet tidlig 2-0, men Namsos reduserte rett før pause. Blåtrøyene viste seg imidlertid fra en avgjørende side, og fastsatte sluttresultatet til 3-1 i andre omgang.

Dagen gikk deretter videre til Skatval der J14-1 gjestet formlaget Fram. Maria Høvik sendte Tiller i føringen rett før pause, og da Isabel Teigen satte inn 2-0 på en iskald straffe i andre omgang, var det liten tvil om poengene skulle havne.

Ine Smemo punkterte kampen med sin 3-0-scoring, og dermed ble det tre nye poeng til de blå.

Lørdagskvelden ble avsluttet i Alvdal, der G19-2 jaktet sin andre seier i høstsesongen. Og når Tiller jakter, skyter de som regel gullfuglen. Andreas Arukwe ble den store helten med kampens eneste scoring på en dødball sent i kampen.

G19 videre på golden goal

Nok en forrykende søndag startet med J17-1s oppgjør på Steinkjer, der nok en 0. divisjonskamp gikk av stabelen. Tiller fikk en tøff kamp av et offensivt hjemmelag, og våre jenter måtte ta til takke med ett poeng og 1-1, men det poenget kan vise seg å være viktig når man skal telle opp en samlet poengsum om en drøy måned.

Søndagen fortsatte med G16-3s utsatte oppgjør mot Byneset 2 på TOBB Arena Sør. Her var det liten tvil om hvor scoringsvante Tiller-gutter skulle klare å avgjøre dette. Tiller vant hele 8-2 og beholder en klar ledelse på toppen av tabellen.

Deretter skulle G19-1 gjeste Byåsen TF 2 og Dalgård for kvartfinale i OBOS-cup, og våre gutter fikk en perfekt start. To mål fra Andreas Fredagsvik Tran, assistert av Magnus Kristoffersen og Markus Sitouze Danielsen, sørget for en komfortabel ledelse til pause, men Byåsen svarte med å utligne ti minutter etter sidebytte.

2-2 sto seg ut ordinær tid, og da gikk kampen til golden goal med ekstraomganger på to x fem minutter. Halvannet minutt før straffesparkkonkurranse sendte Roy Nzui Sneisen Tiller til himmels og semifinale med sin svært sene 3-2-scoring etter et perfekt innlegg fra Erik Arntsberg.

Sen dramatikk i 6. divisjon

Helga ble avsluttet på TOBB Arena Sør i 6. divisjon menn, da herrer-2 var vertskap for Klæbu. Grønntrøyene tok ledelsen mot spillets gang, men evigunge Brage Rimol utlignet på straffespark i andre omgang. Dette skjedde også etter at Tiller hadde fått et rødt kort.

Kvarteret før slutt var Rimol nok en gang iskald da han chippet elegant inn 2-1, men fem minutter før full tid utlignet Klæbu til 2-2 på et selvmål. Dog skjedde det rett etter at Tiller fikk et nytt straffespark og mulighet til å punktere kampen, men fra ellevemeteren gikk forsøket utenfor mål.

Vi nevner ikke hvem som tok dette straffesparket, men han har "noen" scoringer i banken...

Allerede mandag kveld er det duket for et toppoppgjør i kvinneklassen, da våre beste jenter reiser til Verdal for å møte serielederen. Kampstart er kl.20.00, og følg oss på Twitter for å få med deg direkteoppdateringer.