G19: Tiller 3 - 0 Ranheim TF 2

Postet av Marius L. Larsen den 15. Sep 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): G19-1 tok tilbake førsteplassen etter å ha seiret i toppkampen fredag kveld.

Tiller jubler over en pangstart på toppkampen. Nå kan de også juble over en foreløpig tabelltopp.

Og for en start blåtrøyene fikk i møtet med serieleder Ranheim 2.

Etter bare tre minutter var aggressive Tiller-gutter dyktige. Sondre Vinjevoll snappet ballen inne i 16-meteren og serverte Magnus Kristoffersen som bare banket inn 1-0 fra ti meter.

Publikum rakk nesten ikke å sette seg før Vinjevoll trodde han hadde lagt på til 2-0 etter et flott gjennomspill - men assistentdommeren vinket for offside.

En perfekt åpning av et heltent Tiller-lag ble etter hvert normalisert av et kompakt Ranheim 2-lag, men dette var Tillers kveld.

Før halvtimen var spilt kunne 'vikar'spissen Vinjevoll endelig juble, og for et mål det var. Fredrik Meland Johnsen kom seg fri på høyrekanten og la et lisseinnlegg i feltet til Vinjevoll, og fra sju meter hamret han ballen på hel volley kontant i mål.

Kontrollerende siste 45 - sen punktering

Det kunne ha vært større margin før sidebytte, helt klart. Roy Sneisen traff tverrligger, og Andreas Fredagsvik Tran skjøt like utenfor fra nært hold.

Men det var gjestene fra fjæra som startet den andre omgangen best, selv om Tiller hadde delvis kontroll. Keeper Lars Smemo ble uansett ikke satt på de store prøvene.

Andre omgang ble kanskje ikke forrykende som den første, men laget i helblått hadde full kontroll på motstanderen.

Meland Johnsen var kun et par keeperfingre unna å score fra nærmere 30 meter, og Erik Arntsberg kunne ha punktert kampen kvarteret før full tid, men alene med keeper var det sisteskansen som lo sist.

Ett minutt før full tid falt den berømte spiker'n i kista. Et strålende innlegg fra Henrik Breivoll fra høyre fant Kristoffersen bak i feltet, som tok imot ballen, dempet og fyrte løs - 3-0 og game over.

Dermed klatret Tiller til en foreløpig tabelltopp etter å ha rundet halvveis i høstsesongen.

Neste kamp i seriesammenheng er nok et toppoppgjør da de tar imot Freidig fredag 21. september kl.20.00 på TOBB Arena Sør.

Men først skal de spille kvartfinale i OBOS-cup borte mot Byåsen TF førstkommende søndag kl.20.00.

G19: Tiller IL 3 (2) - (0) 0 Ranheim TF 2
1-0 Magnus Kristoffersen 3'
2-0 Sondre Vinjevoll 28'
3-0 Magnus Kristoffersen 89'