J16: KIL/Hemne 0 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Apr 2014

ÅNESØYAN KUNSTGRESS (KYRKSÆTERØRA): Tillers eldste jentelag fosser videre i 2. divisjon avdeling 7 med en sterk seier på bortebane tirsdag kveld.


Laura Gashi satte inn kampens mål i andre omgang. Bildet er fra forrige seriekamp mot Hitra. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en rystende start på kampen, da hjemmelaget smalt et skudd i tverrliggeren etter bare noen få minutter.

Men gjestene kom bedre med utover i omgangen. I løpet av de neste minuttene fikk blåtrøyene tre gode skuddmuligheter, men KIL/Hemnes sisteskanse reddet alle forsøkene.


Gravdal fra ellevemeteren

Andre omgang startet i et forrykende Tiller-tempo, til tross for et stort isposeforbruk i pausen grunnet farlige taklinger av hjemmelaget mot slutten av første omgang, og Pål Nyheims jenter hadde flere store målsjanser, deriblant redning på målstreken.

14 minutter ut i omgangen løsnet det endelig for Tiller. Laura Gashi ble felt innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Kaptein Tonje Gravdal var igjen sikker i sin sak, og satte inn sitt andre straffespark på like mange kamper.


Gashi med soloprestasjon

Med under en halv omgang igjen å spille, bestemmer Gashi seg for å gjøre alt selv. Hun driblet seg smidig forbi flere KIL/Hemne-spillere, og doblet ledelsen med en flott scoring.

Mot slutten av kampen fikk de blåkledde flere gode muligheter, deriblant Celine Vevles skudd like utenfor, men flere mål ble det ikke på Ånesøyan denne kvelden, og Tiller kunne innkassere tre nye poeng.


Kampfakta:

J16: KIL/Hemne Fotball 0 (0) - (0) 2 Tiller IL
0-1 Tonje Gravdal (str.) 54'
0-2 Laura Gashi 63'

2. serierunde 2. divisjon avdeling 7 vår
Tirsdag 29. april 2014 kl.19.30
Ånesøyan kunstgress (Kyrksæterøra)


Kampreferatet er skrevet med hjelp fra Tore Gravdal.1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.