Før NM-kampen (J19): Tiller - Byåsen KF

Postet av Marius L. Larsen den 27. Mar 2017

Tiller håper å overkomme tøffest mulig motstand på veien til en ny 1. runde i cupen tirsdag kveld.

Tiller skal gi absolutt alt for å overliste storfavorittene. Her fra forrige NM-kamp. Foto: Marius L. Larsen.


J19: Tiller IL - Byåsen KF
NM Telenor Cup kval. krets
Tirsdag 28. mars 2017 kl.19.00
TOBB Arena (Tiller)

Vi følger kampen direkte med mål og andre viktige hendelser på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Byåsen Kvinnefotball velkommen til TOBB Arena denne tirsdagskvelden, der nåløyet om avansement til neste utslagsrunde i NM er trangt.

Tiller har i denne runden fått tøffest mulig motstand i gjestene fra Trondheim vest. Rødtrøyene kom helt til kvartfinalen i fjorårets turnering der de måtte se seg slått på straffespark av Fløya, og de har spillere på laget som til daglig spiller i 1. divisjon.

Tiller tapte for Brønnøysund i 1. runde på TOBB Arena i fjor, et lag Byåsen KF beseiret på bortebane i runden etter.


Skal gi dem kamp

Nå skal Pål Nyheim og Andreas Vevles unge og lovende jenter kjempe om en plass i første hovedrunde, og vet de må være på sitt beste for å matche storfavorittene fra Dalgård.

I forrige runde slo blåtrøyene ut sterke Steinkjer på straffesparkkonkurranse i det som ble en dramatisk kamp, og kanskje blir det sen kveld på spillerne også denne tirsdagskvelden?

I kamptroppen mot Byåsen KF finner vi 16 ivrige spillere som er klare for å gi motstanderne kamp til døra, deriblant en håndfull spillere som nylig har landet fra skoletur i USA med mye overskudd i bagasjen.


Tillers kamptropp:

Marie Methi, Erica Victoria Halseth Munkvold, Victoria Sande Petersen, Tonje Gravdal, Synne Bye-Andersen, Nora Krafft Sæther, Hege Snåsøy Hovdahl, Andrea Holm Aune, Marthe Jakobsen, Kaisa Øien Aune, Celine Kleiven Vevle, Ina Sofie Rokne, Tiril Olsen, Andrea Sivertsen Broholm, Marita Olsen, Stephanie Johansen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.