J16: Inderøy 1 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 4. Des 2014

ABRAHALLEN (SVEBERG): Tiller er kvalifisert for 0. divisjon i J16-klassen etter en strålende 4-1-seier over Inderøy onsdag kveld.

Jubel over mål og nok en seier. Foto: Marius L. Larsen

De blåkledde fra Tillerbyen tok kommandoen fra start, og fikk en strålende åpning på den andre kvalifiseringskampen.

Laura Gashi sendte Sara Bye-Andersen bak nordtrøndernes forsvar, som etter hvert ga ballen til en fremadstormende Victoria Sande Petersen, og fra 14 meter satte hun ballen lavt i nærmeste hjørne til 0-1.

Samarbeidet mellom Bye-Andersen og Sande Petersen fungerte også ufrivillig bra tolv minutter senere, da førstnevntes skudd smalt i stolpen og ut til en umarkert Sande Petersen som hadde få problemer med å doble ledelsen for blåtrøyene.

Tiller slakket litt av mot slutten av omgangen, og inviterte Inderøy inn i kampen med sin 1-2-redusering etter at de hadde snappet opp en svak femmeter.

Gashi og Vevle satte inn støtet

I andre omgang giret Tiller oppover igjen, for selv om Inderøy hadde noen farligheter på kontringer og innlegg i feltet, var det Tiller som kunne juble over nok en scoring.

Celine Vevles presise hjørnespark ble nemlig hamret i nettaket på hel volley av Laura Gashi fra seks meters hold til 1-3 etter 39 minutter.

Deretter fulgte det en rolig periode der ingen av lagene skapte nevneverdige sjanser før Vevle bestemte seg for å punktere kampen fire minutter før full tid. Et lang og hurtig innkast av Sande Petersen fant en ledig Vevle i feltet, og fra kloss hold fikk hun nettkjenning med sin 1-4-scoring.

Med denne seieren er dermed Tiller J16 kvalifisert til neste års 0. divisjon, som innebærer bl.a. ingen nedrykk/opprykk og faste kampdager, selv med én kvalifiseringskamp igjen å spille!