Kategori

Julekalender 4. desember

Postet av Marius L. Larsen den 4. Des 2017

Ny uke betyr også ny luke. Vi åpner luke nummer 4 i julekalenderen.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Luke 4 - "Fire kamper direkte på Facebook"


Vi skulle gjerne ha hatt et åpent kamera med nettilgang slik at de som ønsker kunne streame våre lags kamper direkte på f.eks. vår Facebook-side.

Men det finnes noen unntak også.

I løpet av 2017 ble fire kamper strømmet på Facebook, i tillegg til en håndfull av kamper i de forskjellige lagsgruppene på det sosiale mediet.

Den første strømmede kampen på klubbens Facebook-side var J16-NMs åttedelsfinale borte mot Lyn tirsdag 22. august, der Andrea Sivertsen Broholms 1-0-scoring i andre ekstraomgang sikret videre spill i turneringen. Vidar Broholm skrev historie da han filmet kampen direkte, og det var ikke siste gang han gjorde det.

Akkurat det samme gjorde han to måneder senere i semifinalen mot Herd i Ålesund, der Tiller vant 4-0. Mer detaljert om kampen kommer vi tilbake til om ikke så altfor lenge...

Mellom disse to kampene gjorde også Hanne Holm frivillig arbeid da hun streamet åttedelsfinalen mot Trondheims-Ørn i J19-NM (3-2) samt kvartfinalen mot Fortuna Ålesund (4-5 e.str.).

Fellesnevneren for disse fire kampene var at samtlige ble filmet med egne mobiltelefoner, og på det meste var det hele 161 forskjellige personer som fulgte med på direktesendingene.

I løpet av kampen var det opp mot 1000 visninger.


Vi ønsker å takke Vidar og Hanne for den solide jobben de gjorde gjennom disse fire kampene - det er svært mange både i og utenfor klubben som setter stor pris på dette - og vi håper også at flere frivillige ønsker å gjøre dette via vår Facebook-side til neste år.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.