Tiller 6 - 0 Rissa

Postet av Marius L. Larsen den 14. Jun 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): En solid andre omgang fra A-laget førte til at det ble storseier og tre nye poeng i 5. divisjon avdeling 3.

Alexander Sotberg (t.v.), Kim Horghagen og Eirik Johansen jubler over Jørgen Olderviks suser i krysset. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkleddes beste menn fikk en kanonstart på det herlige sommeroppgjøret på Tonstad kunstgress. Allerede før fire minutter var spilt fant Kim Horghagen Stian Mathisen Myrbekk i feltet, og den tårnhøye angriperen stanget inn 1-0.

Deretter var det flere stille minutter fra Tiller, som lot Rissa angripe og stelle i stand et par brukbare muligheter.

Mot slutten av omgangen hadde Eirik Johansen et hardt skudd i tverrliggeren, Kevin Karlsen et stangtreff, og Myrbekk to nye store muligheter alene med keeper, men forsøkene gikk utenfor lengste stolpe.

Oldervik i krysset - Holm Aune med første A-scoring

Andre omgang startet like bra som den første. Eirik Johansen stresset gjestenes forsvar til å gjøre feil tre minutter etter hvilen, og Kevin Karlsen sentret uselvisk til mannen som startet angrepet, og dermed 2-0.

Tiller fortsatte å kjøre kampen med mye godt angrepsspill, men den neste scoringen kom ikke før i det 72. spilleminutt ved et langskudd fra Alexander Sotberg.

Og nå skulle virkelig hjemmelaget punktere kampen foran 100 tilskuere som hadde tatt turen til Tonstad kunstgress denne lørdagen.

Jørgen Oldervik hamret inn 4-0 på lekkert vis rett i lengste kryss fem minutter senere, og ni minutter før full tid gjorde Myrbekk det meste selv da han scoret sitt andre og Tillers femte alene med Rissas sisteskanse.

To minutter på overtid fastsatte 17-årige Preben Holm Aune sluttresultatet til 6-0, for øvrig hans første A-lagsmål for Tiller!

PS! Julian Karlgård fikk årets første minutter på banen i seriesammenheng for A-laget i dag, etter en seteskade som har satt ham ut i flere måneder.

Se tabellen i 5. divisjon avdeling 3 her!