Tiller 6 - 3 Ørland

Postet av Marius L. Larsen den 31. Mai 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): A-laget tok tidlig kommandoen mot Ørland, og med blant annet et nytt hattrick av Stian Mathisen Myrbekk, så de seg aldri tilbake.

Stian Mathisen Myrbekk (nr. 2 fra høyre) jubler for ny scoring sammen med sine lagkamerater. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en flott start på oppgjøret. Før seks minutter var spilt sto det 1-0 på måltavla, da Kim Roxan Kvandes innlegg fant Myrbekk i feltet, som stanget inn kampens første mål.

Hjemmelaget fortsatte å true gjestene fra fosenhalvøya, og etter en halvtime ble Kvande meid ned av Ørlands sisteskanse, og dommeren pekte på straffemerket. Kevin Karlsen var sikker i sin sak og doblet ledelsen.

Men rett etterpå fikk gjestene straffespark, og Ørlands straffetaker sendte Tiller-keeper Marius Larsen feil vei, og dermed 2-1.

Målgarantister

I sine to foregående kamper hadde A-laget fått baklengsmål innen det første kvarteret av andre omgang, og dette var tydeligvis uaktuelt denne lørdagen.

I stedet gikk blåtrøyene rett i angrep etter hvilen, og nå handlet det igjen om angrepsduoen Kvande og Myrbekk. Førstnevnte var assistent da Myrbekk først stanget inn 3-1 på andre forsøk, før samme mann styrte inn 4-1 få minutter etterpå.

Angrepskollega Karlsen ville heller ikke være noe dårligere etter en time. Fra sin noe uvante høyreving-rolle gjorde han det meste selv da han fosserte gjennom Ørlands forsvar, men uselvisk sentret til Kvande som etter fire målgivende kunne juble for en svært fortjent scoring.

Kontrollert seier

Fem minutter senere var det Karlsen igjen som denne gang fant Eirik Johansen, og på sitt første skuddforsøk i kampen hamret han inn 6-1 i lengste hjørne fra 12 meter.

Ørland fikk tildelt et nytt straffespark 13 minutter før full tid, da en uheldig Kim Horghagen klarterte en ball rett sin egen hånd. Igjen reduserte gjestene fra krittmerket, nå 6-2.

To minutter før full tid reduserte hvittrøyene til 6-3 alene med Larsen, men Tiller kontrollerte kampen i sluttminuttene og tok dermed sin andre strake seier!

PS! 17-åringen Martin Vårhus Thrana fikk sin fulle A-lagsdebut i dag da han startet kampen som indreløper, og gjorde en strålende innsats!

PPS! Tiller avsluttet kampen med en gjennomsnittalder på 21 år!