Svært spennende helg 1

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jan 2017

Det var få nerver igjen etter mange interessante kamper i den første helga av Fjernvarmecupen 2017.

Det ble en flott sølvpokal på våre gutter i G15-klassen. Foto: Marius L. Larsen.


Tiller Idrettslag Fotball arrangerer årets utgave av Fjernvarmecupen i sedvanlig kjent og god stil med mange dugnadspersoner involvert, og glade og dyktige bidragsytere sørget for at den første helga gikk strålende.

Sportslig sett ble det et fyrverkeri av et show i de forskjellige hallene, og aldri før har det vært så mange påmeldte lag i både J- og G19-klassen.

Det var Sverresborg 1 og Heimdal 1 i G15-klassen som åpnet årets turnering i KVT-hallen med en jevn og spennende kamp som endte med 3-2 til førstnevnte, og senere ble også Kotenghallen og Rostenhallen tatt i bruk.


Spennende finaler

I sluttspillet og finalene på søndag ble det også svært nervepirrende i samtlige konkurranseklasser.

Først ut var G15 der Flatås og Tiller skulle gjøre opp om den største pokalen. Flatås tok ledelsen tidlig i finalen, men Jonathan Smerkerud Frønes utlignet 20 sekunder før full tid. Det ble ingen skåringer i den fem minutter lange ekstraomgangen, og i straffesparkkonkurransen tok Flatås det lengste strået etter 3-2 i antall straffemål.

I J19-finalen sto slaget mellom Ranheim og Utleira, der Ranheim slo ut Tiller 2-1 og Utleira beseiret Trondheims-Ørn i semifinalene. Utleira var det førende laget i finalen, og skårte sine tre mål med jevne mellomrom. Ranheim reduserte like før slutt, men Utleira holdt stand og vant 3-1.

I klassen J15 skulle Ranheim og Strindheim i duell om førsteplassen, og der dro Strindheim fra tidlig i oppgjøret. Laget fra Leangen hadde god kontroll til tross for at Ranheim hadde sine muligheter, og de vant til slutt 4-0.

Helt til slutt søndag kveld var det duket for finale i G19-klassen der Gimse møtte Sverresborg. To solide lag testet hverandre i åpningsminuttene, men da Gimse gikk opp i ledelsen 3-0, trodde de fleste i hallen at kampen var over. Men Sverresborg reduserte til 4-2 og 5-3, helt til de fikk et siste reduseringsmål til 5-4 sekunder før slutt. Det da dog ingen demper på Gimse som kunne juble over seier i G19-klassen i Fjernvarmecupen 2017.


På fredag er det klart for helg 2, og da er det Tiller 1 og Astor 2 i J14-klassen som starter showet i Kotenghallen.


Se også:
Alle resultater fra Fjernvarmecupen
Et stort bildealbum fra helg 1


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.