G16: Tiller 7 - 1 KIL/Hemne

Postet av Marius L. Larsen den 1. Des 2016

ABRAHALLEN (SVEBERG): G16 er klare for 0. divisjon 2017 etter en storseier over KIL/Hemne torsdag kveld.

G16-laget jubler over en svært fortjent plass i neste års 0. divisjon. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen gikk hardt ut fra startblokkene i åpningsminuttene i sin siste kvalifiseringskamp til 0. divisjon, der de visste at hvis de holdt nullen, ville de være klare for neste års helårsserie.

Men nullen sprakk etter 13 minutter, totalt mot spillets gang etter at angrepsspillerne Ingvar Winther Storler og Simon Myhr hadde en gigantsjanse hver.

KIL/Hemne kontret inn kampens første mål på deres første angrep, men det var ikke snakk om at Tiller ble rystet av den grunn.

Iskalde Andreas kvitterte

Blåtrøyene kjørte på videre med J17-spillerne Marita og etter hvert Tiril Olsen på banen, og ikke mange minutter senere fikk de endelig betalt for angrepsspillet.

Andreas Fredagsvik Tran fosset forbi motspillere og innover i 16-meteren før han iskaldt plasserte ballen i lengste hjørne til 1-1, før Winther Storler satte ballen sikkert forbi keeper og i mål til 2-1 like etterpå.

Tiller jaktet nye nettkjenninger, og seks minutter før pause la Winther Storler på til 3-1 med en elegant chip over keeper og i mål etter en strålende målgivende pasning fra William Gjelsvik Tiller.

Fire x Winther Storler

Tiller måtte nå slippe inn tre mål hvis KIL/Hemnes kamp mot Egge skulle bli spennende, men all spenning forduftet tidlig i andre omgang.

Winther Storler fikset sitt hattrick og 4-1 i det 44. spilleminutt etter et herlig angrep på venstresiden som endte med at Simen Hoff assisterte førstnevnte alene gjennom.

André Lien på halv volley serverte Winther Storler på kloss hold kvarteret senere til 5-1, før Simon Myhr fra skrått hold og Tobias Aavik avsluttet kampen med to flotte skåringer i sluttminuttene.

Tiller vinner dermed kvalifiseringspulje 1, og er klar for 0. divisjon 2017 som har seriestart i midten av mars og avslutning tidlig i november.