- En herlig finale

Postet av Marius L. Larsen den 22. Nov 2016

Daværende juniortrener Matias Aalberg mimres over en spennende finale i Fjernvarmecupen i 2010.

Et "berømt" juniorlag vant Fjernvarmecupen i 2010. Bak f.v.: Olav Bleivik Wist, Matias Aalberg, Mikael Olsen Andresen, Kristoffer Hosen Østmo. Midtre rekke f.v.: Ove Rønning, Fredrik Sundli, Lasse Balstad. Foran: Marius Larsen. Foto: Tiller IL.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde et smått "berømt" juniorlag i perioden 2008-2010 som på folkemunne kalte seg treffende "Pomp & Pløy".

Laget var hovedsaklig tredjelag i rekken, og var ment for spillere som ikke ønsket å ha mange fotballtreninger i uka.

2010 skulle bli et spesielt år der de rykket opp fra 3. divisjon i vårsesongen og møtte førstelaget i 2. divisjon på høsten, men ferden startet allerede i Fjernvarmecupen i januar.

På det påmeldte "Pomp & Pløy"-laget spilte blant annet dagens fotballsekretær Marius Larsen, tidligere A-lagsspiller Olav Bleivik Wist og nåværende Kolstad Håndball-duoen Kristoffer Østmo og Lasse Balstad.

Påmeldingen til Fjernvarmecupen 2017 er åpnet!


Gode motstandere

- Vi hadde selvfølgelig ambisjoner om å nå langt i Fjernvarmecupen, men det var mange gode lag med i G19-klassen, forteller Aalberg.

Etter å ha haltet seg videre fra gruppespillet, startet ferden i sluttspillet på mesterlig vis der de til slutt gikk til en imponerende finale.

I kampen om gullet møtte de naboene Kolstad, men blåtrøyene hadde på seg løpeskoene og vant til slutt 3-1.

- Det var en herlig finale av oss, og vi vant en flott pokal som markerte det som skulle bli et stort år for oss, sier treneren, og kommer samtidig med en oppfordring:

- Fjernvarmecupen er en fartsfylt turnering med mange spennende lag og en herlig stemning i hallene. Vi fikk et minne for livet med denne seieren.


Meld på ditt lag til Fjernvarmecupen 2017 her!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.