Avsluttet med gull

Postet av Marius L. Larsen den 6. Nov 2016

J17 avsluttet 2016-sesongen med gull, J14 fikk sølv samtidig som de kapret gull og G16 vant bronse på Otta.

J17 jubler over "the double" etter seier i OBOS Cup søndag. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon i flere deler av landet i helga, og det var på tide å avslutte 2016-sesongen for godt.

På lørdag møtte J14s førstelag Strindheim i kampen om kretsmesterskapet, etter at begge lagene vant hver sin respektive 1. divisjonsavdeling i oktober. Tiller tok ledelsen tidlig i kampen, men misbrukte sjanser førte til at kampen gikk til straffesparkkonkurranse.

Der tapte Tiller 2-1. Les kamprapporten her, og se bilder fra oppgjøret her.

På søndag skulle J17 kjempe om tittelen som "trøndersk mester" i OBOS Cup, men i finalen mot Inderøy/Byafossen fikk de oppleve å se at sistnevnte satte den første ballen i mål. Tiller våknet derimot etter dette, og så seg aldri tilbake i 4-1-seieren.

Dermed ble det "the double" på J17. Les kamprapporten her, og se bilder fra oppgjøret her.


Solid seier i Heimdal Indoor

Inne på parketten var det også Tiller-lag i aksjon i helga.

I den andre helga av Heimdal Indoor i Heimdalshallen stilte J14 med to lag, og begge lagene avanserte til sluttspillet på søndag.

Tiller 1 slo ut Gimse 4-0 i kvartfinalen, mens Tiller 2 tapte knepent 5-3 for Kolstad 2. I semifinalen vant Tiller 1 5-1 over Kattem 2, og finalen mot Charlottenlund skulle bli lite spennende.

Rosatrøyene hadde full kontroll, og fikk finalen i sitt spor da Andrea Sivertsen Broholm skårte to raske mål før Vilde Winge Kristiansen la på til 3-0 på et lekkert angrep assistert av Mari Kristine Vik. Broholm ble tremålsskårer med sitt nettsus på 4-0, og Marie Methi fikk æren av å fastsatte sluttresultatet til 5-0.

I tradisjonen tro vant dermed Tiller J14-klassen i Heimdal Indoor, og Broholm ble kåret til finalens beste spiller.

Se bilder fra finalen her.


Bronse i Otta Cup

G16 tok med seg samtlige spillere og tok toget til Otta for å spille Otta Cup som startet fredag kveld.

Med hele fire lag i gruppespillet var det lagt forventninger til avansement i turneringen som har andre regler der det blant annet spilles med vant rundt banen.

Tiller 1 avanserte til åttedelsfinale, der de slo ut Vågå IL 6-1, mens resten av Tiller-lagene var heiagjeng fra tribuneplass.

I kvartfinalen ble Dombås-Lesja slått 3-0, men i semfinalen ble det stopp da Lillehammer vant 2-0.

Blåtrøyene fikk sin revansje i en svært dramatisk bronsefinale, der Tiller ledet 1-0 over Roterud, men utligningen kom like etterpå. Kampen gikk til golden goal, og der vant Tiller med sin 2-1-skåring.

En herlig bronsepokal ble dermed med hjem til Tiller.


Vi gratulerer våre lag med fantastiske prestasjoner i helga!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.