Tosifret for G14

Postet av Marius L. Larsen den 20. Okt 2016

G14 klinte til med en storseier, J14 kapret avdelingsseier og det ble en herlig avslutning for J15 onsdag kveld.

G14 vant 10-0 over Charlottenlund. Bildet er fra et tidligere oppgjør. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen nærmer seg for alvor de siste minuttene av årets høstsesong, og onsdag kveld ble det spilt fire kamper hvor våre spillere kunne juble på samtlige baner.

I tillegg til J17s herlige avslutning på en fantastisk seriesesong med storseier over Verdal, var det J15s førstelag som startet sin avslutning på høsten på ettermiddagen.

Borte mot Astor på Dalgård kunstgress var kun seier godt nok for det lovende mannskapet, og revansjelysten var stor etter helgas tap for Sverre. Tiller gikk til slutt seirende av banen på Dalgård med sifrene 7-3 etter skåringer av Mia Sivertsen Hilsen (3), Ida Stiles (2), Ylva Småvik Sagøy og Inger Fiskå.

Dermed er J15 sikret en sterk plassering på øvre halvdel i 1. divisjon avdeling 1 høst, uavhengig hvordan de siste kampene i runden ender i helga.


Freidige fjortenåringer

Tillers 14-åringer fortsetter å imponere på det grønne kunstgressdekket.

J14s førstelag er allerede kronet avdelingsvinner på nivå en, og andrelaget på nivå to sin skjebne skulle avgjøres borte mot Statsbygd. Tiller 2 gikk ut i hundre fra start og så seg aldri tilbake med en solid 6-1-seier i bagasjen på vei hjemover til Trondheim.

Dermed har Tiller 2 vunnet 2. divisjon avdeling 4 høst.


G14s førstelag var det eneste laget i aksjon på TOBB Arena denne kvelden, og møtet med Charlottenlund 3 endte med en strålende kamp og et fantastisk resultat.

Blåtrøyene ledet 5-0 til pause, og i andre omgang kjørte de på med samme innsats og uttelling slik at sluttresultatet ble 10-0.

Målskårerne var Jørgen Arildsønn Eidet (2), Jonathan Smerkerud Frønes (2), Thomas Mikalsen (2), Markus Sitouze Danielsen, Ruben Sivertsen, Aleksander Nessan, Sadiki Reberaho.

Dette betyr at de kan klatre opp på 2. plass på tabellen i 2. divisjon avdeling 2 høst hvis de beseirer Rindal i siste kamp i helga.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.