14-åringene herjet

Postet av Marius L. Larsen den 2. Okt 2016

Det ble en blandet åpning på oktober for våre lag, men 14-åringene gjorde jobben og vel så det i helga.

G14 vant sine to kamper i helga. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: Runar Koteng Frønes.

De blåkledde fra Tillerbyen spilte svært mange kamper i helga, og selv om noen resultater ikke gikk veien, ble det noen flotte seiere.

G14s andrelag åpnet helga med en sterk 2-0-seier over Utleira 2 i 3. divisjon avdeling 4 etter skåringer av Sadiki Reberaho og Johnny Ho, og dermed tok de tilbake topplasseringen på tabellen.

G13 hadde derimot ingen heldig fredag med sine to kamper. I 9-erserien hadde de taket på Flatås, men måtte til slutt se seg slått 4-2. For Tiller 3 (7-er) ble kvelden enda tyngre, da de tapte 12-4 for Byåsen 3.

Herrelaget i 4. divisjon avdeling 2 avsluttet fredagskvelden med et bortemøte med Orkla 2. Et sedvanlig forfallspreget Tiller-lag holdte unna i nesten 60 minutter før nullen sprakk, og til tross for at blåtrøyene skapte minst like store sjanser som hjemmelaget, vant Orkla 2 til slutt flatterende 4-0.

Ute av cupen

Lørdagen ble startet av J14s førstelag som tok turen til Levanger for å møte Sverre. Tiller ledet den tøffe bortekampen 1-0 til pause, og resultatet endte gledelig med en solid 3-0-seier. Dermed står de med fem seiere på like mange kamper i 1. divisjon avdeling 1.

J15s førstelag gjestet Selbu senere på dagen, men her var ikke bortelaget påskrudd fra start av og lå under 1-0 til pause. Vondt ble til verre i andre omgang da vertene økte ledelsen til 4-0, men fem minutter før slutt våknet Tiller. Opphentingen startet ved et selvmål på Mia Sivertsen Hilsens innlegg, så fikset Ylva Småvik Sagøy ny redusering før Thea Marie Tønnessen hamret inn Tillers tredje mål rett før slutt. Tiden gikk dessverre i fra dem, og Tiller tapte dermed 4-3 til tross for noen imponerende sluttminutter.

Lørdagen ble avsluttet av G16s førstelags bortekamp mot Fosen, men det ble ingen lystig affære. Hjemmelaget ledet 1-0 til pause, men Andreas Arukwe utlignet tidlig i andre omgang. Fosen omsatte deretter fire nye sjanser i skåringer før Joakim Berg Vårhus fastsatte sluttresultatet til 5-2 i disfavør Tiller.

G14 seiret igjen

Søndagen startet med et svært tøft møte for J15s andrelag borte mot Ranheim 2. Et ungt Tiller-lag hadde mulighetene, men Ranheim hadde skåringene. Det endte dessverre med et 6-0-tap for Tiller 2.

Deretter gikk turen nordover til Rørvik for G16 i åttedelsfinalen i OBOS Cup. Selv om William Gjelsvik Tiller og Joakim Berg Vårhus fikset mål, måtte blåtrøyene se seg slått 3-2. Dermed er cupeventyret over for 16-åringene.

Samtidig tok J17s andrelag turen til Rennebu i 7-erserien, og selv om de blåkledde fra Tillerbyen opplevde en tøff bortekamp, ble det til slutt en 3-1-seier.

I tillegg møtte G14s førstelag Oppdal 2 på bortebane i 2. divisjon avdeling 2, og etter en trå start på høsten, begynner ting virkelig å gå på skinner for 14-åringene. Selv om Tiller lå under 1-0 til pause, viste de en fantastisk laginnsats i andre omgang og snudde til 5-1-seier. Målskårerne var Stian Nornberg Austnes, Henrik Espedal Ludvigsen og Thomas Mikaelsen (x3).

Sent søndag kveld var seniors andrelag i aksjon mot Utleira i 6. divisjon avdeling 4 på TOBB Arena. Erik Bach utlignet Utleiras tidlige ledelse, men Tiller 2 lå under 2-1 til pause. Bedre gikk det ikke i andre omgang, og selv om Stian Fossen Thanem skårte to mål, tapte Tiller 2 5-3.