Styremøtereferat 15. september

Postet av Marius L. Larsen den 26. Sep 2016

Skjermbilde 2016-05-21 kl. 14.12.48.jpg


Styremøte torsdag 15. september 2016 kl.20.00-22.00
KVT-hallen


Tilstedeværende:

Gro Merethe Nerland - leder
Trond Espen Aalberg - nestleder
Heidi Harsvik Alstad - kasserer
Marius Lundhaug Larsen - sekretær
Torill Vonheim – medlem
Kent Aasen - medlem

Ikke tilstedeværende:
Tore Kristiansen – medlem


Gjennomgang av forrige styremøte

  • Lov Tiller Idrettslag – rollene til Tore Kristiansen og Marius Larsen ble klargjort vedr. inhabilitet i idrettslagets lov § 9
  • Oppstart 2010-årgang ble en suksess lørdag 27. august med over 40 unger, til tross for utfordrende værforhold
  • Anleggsutvalg – oppstartsmøte er satt til tirsdag 20. september. En oppsummering fra dette møtet vil komme i neste styremøtereferat
  • KVT-hallen – søknader fra lag som ønsker å trene før jul strømmer inn
  • Futsal eliteserien – laget ble trukket onsdag 31. august på grunn av økonomiske årsaker. Informasjon ble sendt ut via våre kanaler


Utstyrsavtale fra 2017

Tiller Fotballs utstyrsavtale med Nike og Nor-Contact Sport utgår etter inneværende år. Ved god hjelp av materialforvalter Geir Øyvind Sjømæling har vi fått tilbud om ny avtale fra dem og G-Max. I tillegg kommer et tilbud om avtale fra XXL Tiller i løpet av et par uker. Avtalene sendes deretter til styret for grundig gjennomgang, og en avgjørelse forventes å bli tatt innen kort tid.


Rostenhallen

En ny avtale med Tiller Idrettslag er signert. Fotball- og håndballgruppa deler dugnaden seg i mellom som tidligere år. Fotball har helgevakter i månedene november, februar, mars og mai i inneværende skoleår. Det blir opplæring siste uke i september, med oppstart 1. oktober (håndball). Enstemmig forslag om å gi dugnaden til G19, G16, J17 og J15, der sistnevnte starter med dugnadene i november. Styret er enig om fordeling av dugnadsinntekt der lag mottar en tredjedel.


Klubbforum

Det var klubbforum for sør/vest-klubbene i Heimdalshallen torsdag 1. september, og fra Tiller Fotball stilte Torill Vonheim og Trond Espen Aalberg. De kom med en oppsummering fra møtet:
«Hvordan få med/beholde jentene i fotball?» Det er en stor utfordring fra 15-årsalderen og oppover, noe Tiller Fotball har jobbet hardt med de siste årene med det som er kjent som «Tillerjentan».
I tillegg er det nå et sterkt ønske fra kretsen om kvinnelige trenere på jentelag, spesielt i oppstarten.
Vi er svært glade for at flere har valgt å bidra på vårt 2010-kull, men vi ønsker enda flere kvinnelige trenere blant våre lag.
«Hvordan få til god aktivitet med andre store idretter som håndball og ski?» Tiller Fotball føler at det allerede er god kommunikasjon med både håndball- og skigruppa vedrørende treningstider og eventuelle kollisjoner, og vi vil jobbe enda bedre med dette i tiden som kommer.


Starrmyra Idrettspark (9-erbane)

Vi kan gledelig meddele at en idrettsfunksjonell forhåndsgodkjenning ble sendt inn innen fristen 1. september. Søknaden innebærer blant annet kommunale tilskudd, samt tillatelse om å søke om tippemidler. Klubben skulle få tilbakemelding fra kommunen hvis søknaden var mangelfull, men det har uteblitt. Vi tar det som et godt tegn. Det forventes å komme et svar på søknaden i løpet av oktober, og vi krysser fingrene for et positivt resultat.


Sponsorer og samarbeidspartnere

Aasen har vært i møte med KIA Trondheim, ettersom avtalen utgikk etter fjoråret. KIA er positiv til å bli med videre, og konkrete forslag for deltakelse ble nedfelt. Aasen fortsetter den gode dialogen med KIA.
Nerland har vært i samtale med Heimdal Betong og Granittvare, der også denne avtalen utgikk etter fjoråret. Flere konstruktive møter med bedriften vil forekomme i den nærmeste tiden.


Fjernvarmecupen

Påmelding til neste års herlige turnering kommer i løpet kort tid.
Aalberg sjekker opp løsninger med vant for de minste klassene.
Ytterligere informasjon kommer i løpet av den nærmeste tiden.
Vi gleder oss!


Neste styremøte er satt til torsdag 29. september.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.