Målkalas, utligning og tap

Postet av Marius L. Larsen den 20. Sep 2016

TRONDHEIM: Det var en spennende tirsdagskveld som inneholdt seiere - store som hårfine - og nederlag.

Vegard Eidet (t.h.) og resten av Tiller var like gode som Sverresborg. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var giret for en høyinteressant tirsdagskveld med seks aldersbestemte kamper i forskjellige konkurranseklasser, der 13-åringene hadde startskuddet på TOBB Arena.

Nyopprykkede J13 har fått et tøft møte med 1. divisjon høst etter opprykket i vårsesongen, og det skulle bli mye nesten også i lokaloppgjøret med Heimdal.

Tiller ga alt i form av to flotte skåringer, men måtte til slutt se seg slått 5-2.

Bedre skulle det imidlertid gå med guttene.

G13s førstelag reiste seg mesterlig etter nederlaget mot serieleder Kattem i forrige uke, og i møtet med Selbu var det derimot ingen tvil om hvor poengene skulle havne.

Tiller ga seg ikke før det sto hele 13-1 i målprotokollen.


Seier for J14 og J17

Storseier skulle det også bli til J14s førstelag.

Mot Trond på Rosenborgbanen var det enveiskjøring fra start til slutt, og Tiller-jentene hamret inn ni nettkjenninger med jevne mellomrom.

Med en sterk 9-0-seier topper de fremdeles tabellen i 1. divisjon avdeling 1 med imponerende 29 skåringer på fire kamper.

Også J17s andrelag i 7-erserien kunne juble over tre sterke poeng.

Mot Klæbu på KVT kunstgress var det en jevn første omgang til tross for flere store Tiller-sjanser, og målprotokollen viste 2-1 i favør hjemmelaget til pause.

To raske skåringer av Sara Bye-Andersen og Andrea Holm Aune sørget for en liten pust i bakken, men bakken var tydeligvis lang, for Klæbu reduserte raskt til 3-4.

Tiller holdt uansett unna og vant til slutt 6-4.


Utlignet på overtid

G19-laget ønsket Sverresborg 2 velkommen til TOBB Arena denne tirsdagskvelden, og Shkar Salih ordnet 1-0 til vertene etter en halvtimes tid.

Dette holdt seg til pause, og selv om det var mer sprut i føttene til Sverresborg-spillerne i andre omgang som gjorde at de snudde kampen til 2-1, klarte Tiller ved Elias Skjefte å utligne til 2-2 på overtid for å få med seg ett verdifullt poeng.

Det siste Tiller-laget i aksjon var J15s førstelag, som måtte spille sin oppsatte hjemmekamp mot Nardo på Nissekollen kunstgras.

Etter en svært god periode med begge sine lag i seriesammenheng, skulle det bli nederlag mot de burgunderkledde fra Nardo.

Tiller tapte 1-0 i et svært jevnt oppgjør, og nå ser de allerede frem til bortekampen mot Selbu lørdag 1. oktober.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.