Sølvgutter, sølvjenter og solid borteseier

Postet av Marius L. Larsen den 18. Sep 2016

ORKANGER IDRETTSPLASS (ORKDAL) / NISSEKOLLEN KUNSTGRAS (NARDO): Søndagen inneholdt solide prestasjoner som førte til pokaler i Orkdal Sparebank Cup, mens herrelaget i 4. divisjon imponerte på bortebane.

G2004 jubler over en fantastisk andreplass i G13-klassen. Foto: Gro Merethe Nerland.


De blåkledde fra Tillerbyen skulle gjøre opp om pokalene i Orkdal Sparebank Cup i både G13- og J13-klassen tidlig på søndag, og det skulle bli en lang og svært hyggelig dag for våre spillere.

I G13-klassen var tre lag videre til kvartfinaler, deriblant ett rent 2004-lag. De yngste spillerne i klassen og ett G13-lag avanserte deretter til semifinaler, og der gikk 12-åringene til finale.

Tiller hadde taket på Buvik i finalen, men måtte slippe mot slutten og se seg beseiret 3-2.

I bronsefinalen tapte G13-2 bronsefinalen mot Lånke på golden goal.

Jentene møtte Verdal 2 i semifinalen i første kamp på formiddagen, og der viste Tiller sin kvalitet ved å vinne 3-2.

Det skulle bli like jevnt i finalen mot Verdal 1, men Tiller klarte aldri å finne veien til nettmaskene og måtte dermed se seg slått 1-0.


Vi gratulerer med en fantastisk innsats som ga en fjerdeplass og to sølvpokaler!


Sjokkerte Nardo

Herrelaget i 4. divisjon var inne i en tung periode med to strake nederlag og mange forfall fra flere spillere før oppgjøret mot et sterkt Nardo 2 på Nissekollen søndag kveld, men man skal aldri avskrive de blåkledde fra Tillerbyen.

Med fjorårets (spillende) trener Marius Larsen tilbake som burvokter, en midlertidig hjemvendt Jørgen Oldervik og en tankefri dødballtaker i Fredrik Schevig, pangåpnet gjestene i helblått.

Stian Mathisen Myrbekk og Oldervik fikset henholdsvis 1- og 2-0 på glimrende kontringer etter et aggressivt press på midten av banen, og selv om Nardo 2 reduserte på et hjørnespark rett før pause, økte Oldervik ledelsen igjen til 3-1 like etter pause på et hjørnespark fra Schevig.

Selv om vertene i burgunder reduserte nok en gang på et godt plassert skudd via stolpen, var Tiller kjapp med å ta tilbake tomålsledelsen igjen.

Erik Bach kranglet inn 4-2 på nok en dødball fra Schevig få minutter etter Nardo 2s siste redusering, og selv om hjemmelaget hadde ballen mye i sluttminuttene, var det Tiller som var nærmest skåring da Preben Holm Aune traff innsiden av stolpen på et knallhardt skudd fra 16 meter.

Dermed vant blåtrøyene sitt første oppgjør på tre kamper, og er innstilt på å fortsette trenden i de fem gjenværende kampene av årets sesong.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.