Lekker lørdag

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2016

BUVIKA / ORKDAL / NAMSOS / TYNSET: Tiller var i aksjon et godt stykke utenfor bygrensen på lørdag, og gjett om det ble herlige fulltreffere.

Jubel for J15 borte mot Namsos. Foto: @tillerj01 på Instagram.

De blåkledde fra Tillerbyen skulle kjøre ut til Buvika og Orkdal, ta turen opp til Namsos og reise nedover til Tynset på en og samme dag - og i kjent Tiller-stil er det slik at bak skyene er himmelen alltid blå.

Først ut var G16s førstelag borte mot Buvik på Da-Tel Arena, og gjestene fra Trondheim sør tok tak i kampen fra første spark.

Buvik hadde lite å stille opp med, og Tiller gikk til slutt seirende av banen med 5-0 i målprotokollen.

Joakim Berg Vårhus (2), Andreas Arukwe, Tobias Aavik og William Gjelsvik Tiller skårte målene.

Tiller er dermed fremdeles å finne på toppen av tabellen i 2. divisjon avdeling 4 høst.


13-åringene går for gull

Ikke langt fra Buvika var G13 og J13 i aksjon i Orkdal Sparebank Cup på Orkanger Idrettspark.

Det var en dag som startet tidlig og avsluttet sent, men aldri i verden om det skulle stå på prestasjonene til guttene og jentene i helblått.

Tiller stiller med to rene G13-lag, der begge lagene vant sine puljer i innledende runde, samt et lag bestående av 12-åringer (2004) som også vant sin gruppe på imponerende vis.

I tillegg er blåtrøyene representert med ett J13-lag som er klar for en herlig semifinale mot Verdal 2.

Sluttspill søndag:
Kl.08.30 kvartfinale Tiller - Orkanger (G13)
Kl.10.00 kvartfinale Tiller G13-2 - Eide og Omegn FK
Kl.10.00 semifinale Tiller J13 - Verdal 2
Kl.10.45 kvartfinale Tiller G13-1 - Buvik

Det blir forhåpentligvis en lang søndag også!


Rocket seg til seier

Et godt stykke nordover var destinasjonen til J15s førstelag, nærmere bestemt Grong Sparebank-banen i Namsos.

Gjestene i hvite overdeler var virkelig på hugget fra start av, og ikke lenge etter at Ylva Småvik Sagøy hamret ballen i tverrliggeren, fanget Ida Stiles opp returen fra keeper på Kaisa Øien Aunes frisparkskudd og satte ballen i mål via en Namsos-spiller.

Hjemmelaget var hakket hvassere i andre omgang, men da keeper Jenny Marie Vonheim beholdt smultringen med to solde redninger, avgjorde angrepsspillerne i den andre enden. Martine Hilsen fant Silje Strømsnes Kvingedal på kloss hold som doblet ledelsen.

2-0 ble sluttresultatet, og dermed har Tiller plukket sterke ni poeng på de fire første kampene i 1. divisjon avdeling 1 høst.


Hjemmekamp på Tynset ga semifinaleplass

Helt til slutt på denne lørdagen var det J14 som skulle kjempe om avansement i Adidas Cup, et uoffisielt Norgesmesterskap i denne aldersklassen.

Tiller og Skedsmo møttes på halvveien på Tynset, og kvartfinalen på Nytrømoen kunstgras ble en tøff kamp som de blåkledde fra Tillerbyen skulle trekke det lengste strået i.

Tiller ledet 2-0 til pause etter to skåringer fra Vilde Winge Kristiansen, men bortelaget fra Akershus reduserte like etter hvilen.

Andrea Broholm roet nervene med sin iskalde 3-1-skåring på straffespark, før Lise Finsrud punkterte kampen til en meget fortjent 4-1-seier.

Dermed er Tiller klar for semifinale mot Haugar fra Haugesund i Adidas Cup. Semifinalene, bronsefinalen og selve finalen spilles neste helg, 24.- og 25. september på Gjøvik.

Se alle resultater her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.