Postet av Marius L. Larsen den 10. Sep 2016

TOBB ARENA (TILLER): G16s førstelag topper tabellen etter en solid hjemmeseier over Frøya lørdag ettermiddag.

Jubel etter 1-0-scoringen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde noen jevne åpningsminutter med øylaget, men etter hvert dominerte vertene banespillet.

Tiller kom med flotte kombinasjoner og gode angrep, men klarte ikke å true gjestenes keeper i stor grad.

Etter 26 minutter ble det endelig hull på byllen. Joakim Berg Vårhus plukket ned et innlegg fra høyre, og fra 10 meter banket han ballen i mål til 1-0 for blåtrøyene.

Kun tre minutter senere doblet Andreas Fredagsvik Tran ledelsen til 2-0 på et hjørnespark som gikk rett i mål, men det gikk 16 minutter ut i andre omgang før man kunne begynne å ane hvor seieren skulle havne.

Da bestemte Tobias Aavik seg for å runde backen og legge på til 3-0 med et hardt skudd fra skrått hold.

Frøya reduserte på en kontring etter 73 minutter, men minuttet før slutt fastsatte Ingvar Winther Storler sluttresultatet til 4-1.

Tiller topper dermed tabellen uten å ha tapt så langt etter fire serierunder i høstsesongen.

G16: Tiller IL 4 (2) - (0) 1 Frøya FK
1-0 Joakim Berg Vårhus 26'
2-0 Andreas Fredagsvik Tran 29'
3-0 Tobias Aavik 56'