Klatret rett til topps

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2016

Scoringsglade G13 fortsetter å imponere i 1. divisjon.

Et knippe G13-spillere fra sommerens Skandia Cup. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på flere steder tirsdag kveld, i tillegg til å delta med mange foreldre og foresatte på klubbdugnaden på TOBB Arena og KVT kunstgress.

På det grønne dekket ble det bare nesten for J13 og J14s tredjelag. Førstnevnte møtte Strindheim på hjemmebane i 1. divisjon, men det nyopprykkede laget tapte 4-1. J14s tredjelag fikk det svært tøft mot Hommelvik på bortebane, og måtte se seg slått 11-0.

Men det skulle løsne senere på kvelden.

G13 har så langt hatt en særdeles god åpning på livet i 1. divisjon avdeling 1, og det ble enda bedre etter møtet med Ranheim. Tiller gikk seirende av banen med hele 11-1 i målprotokollen, og dermed topper laget tabellen etter fire serierunder med maksimal poengfangst (12) og hele 56 scorede mål!

J17s andrelag i 7-erserien avsluttet tirsdagen med en svært solid 11-3-seier over Utleira 2, og også her er Tiller på tabelltopp, dog med en kamp mer spilt.


På onsdag er det overraskende nok ingen ungdomskamper for blåtrøyene, ettersom J17s 0. divisjonskamp mot Trygg/Lade ble avlyst på grunn av at sistnevnte har trukket laget fra videre spill.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.