Stopp i kvartfinalen

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jul 2016

HJØRRING (DANMARK): Dana Cup 2016 er over for våre lag i G14- og J17-klassen.

J17 i Danmark. Foto: Anne Loraas.

Det har vært dejlig å være norsk i Danmark de siste dagene, der de blåkledde fra Tillerbyen har vært gjennom totalt 14 kamper på grønne gressbaner under gode forhold.

På torsdag var det duket for sluttspill, og G14s to lag var i aksjon tidlig på morgenen. I 64-delsfinalen i B-sluttspillet mot både Bagterp IF og Team Horne-Hirtshals ble det henholdsvis 2-0- og 3-0-tap, og dermed var de unge guttene ute av dansen.

J17 beholdt danseskoene på litt lengre, for åttedelsfinalen mot Fana ble aldri spennende. Tiller vant hele 6-1, og dermed var det duket for kvartfinale senere på kvelden.

I kampen om en semifinalebillett møtte blåtrøyene et svært organisert Gneist-lag, som blant annet inneholdt tre overårige spillere som til daglig spiller på seniornivå, og det skulle derfor bli tøft for de unge Tiller-jentene, der Synne Bye-Andersen ('02) var den yngste av dem alle.

Tiller tapte 3-0, men kan krone seg selv med en plassering blant de åtte beste i sin klasse som besto av hele 35 lag.


Vi ønsker samtidig å takke Hanne Holm for herlige direktesendinger på Facebook av samtlige J17-kamper under turneringen, som svært mange hjemme i Trondheim fulgte med på.


Nå venter en høyinteressant høstsesong for både guttene og jentene.

Vi gleder oss!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.