Postet av Marius L. Larsen den 16. Mai 2016

TOBB ARENA (TILLER): Tiller er ute av J16-NM etter et hardt 6-2-tap for Strindheim på fotballens nasjonaldag.

Det unge Tiller-laget kan juble over en solid innsats i årets J16-NM. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon dagen før den store dagen, men foran et godt besøkt TOBB Arena skulle det gå feil vei i åpningsminuttene.

Allerede før fem minutter var spilt hadde Strindheim gått opp i en 2-0-ledelse. Først fra nært hold på et hjørnespark, deretter ved en sterk soloprestasjon som endte med et skudd fra ti meter alene med Tiller-keeper Matilde Bolghaug.

Tiller våknet imidlertid etter den andre scoringen. Mange gode angrep ble satt opp, og spesielt kantspillerne Lise Finsrud og Synne Bye-Andersen var svært livlige. Sistnevnte fikk for øvrig den største sjansen, men forsøket alene med keeper gikk dessverre utenfor målet.

Tøff start på andre omgang

Men det ble Tiller-jubel rett før pause. Andrea Sivertsen Broholm brøt Strindheim langt inne på deres halvdel, fosset fremover på siden og slo et godt innlegg til Lotta Berntsen som styrte inn 1-3.

Dog skulle Tiller få merke at alt håp om avansement ble knust tidlig i andre omgang.

Rett etter avspark økte gjestene ledelsen til 4-1 alene med keeper, før de satte inn 5-1 på frispark og 6-1 på et langskudd, sistnevnte for øvrig rett etter de misset på et straffespark.

Det ble en sjarmøretappe for gjestene fra Leangen resten av kampen, selv om Broholm fikset en herlig redusering i lengste vinkel fra skrått hold helt på tampen.

Det unge Tiller-laget bestående utelukkende av '01- og '02-spillere fikk det for tøft med ett år eldre Strindheim. Nå tar spillerne med seg positive opplevelser fra Norgesmesterskapet inn i seriekampene i henholdsvis J14- og J15-serien.

J16: Tiller IL 2 (1) - (3) 6 Strindheim IL