Tap og seier i NM

Postet av Marius L. Larsen den 12. Mar 2016

NYE BLINKBANEN (STJØRDAL) / TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Tiller tapte for Stjørdals-Blink mens Tillerbyen seiret over Fram i G19-NM lørdag ettermiddag.

Einar Krogh og Tiller klarte ikke å demme opp for Stjørdals-Blink. Begge foto: Marius L. Larsen.

Tiller fikk en verst tenkelig start på Stjørdal, der hjemmelaget gikk hardt ut og satte inn 1-0 etter bare tre minutter.

Rødtrøyene var giftige hver gang ballen kom inn i Tillers 16-meter, og de utnyttet tellefeil hos gjestene fra Trondheim ved to anledninger til å øke ledelsen til 3-0 etter en halvtime spilt.

Stian Thanem kriget inn 3-1 rett før pause, og blåtrøyene jaget en ny redusering i starten av andre omgang, men i stedet fikk Blink straffespark da Tiller-kaptein Erlend Blengsli handset på streken og pådro seg et rødt kort i samme slengen.

Straffesparket ble imidlertid godt reddet av Kristoffer Nisja, men Blink la på til 4-1 etter 70 minutter.

Elias Skjefte reduserte til 4-2 knapt to minutter senere, men det skulle bli for tøft for 10 mann sterke Tiller. I løpet av de ti siste minuttene økte vertene ledelsen tre ganger og fastsatte dermed sluttresultatet til 7-2.

Tillerbyen enkelt videre

Derimot skulle det gå bedre på Tempe for samarbeidsklubben Tillerbyen, som tok imot Fram fra Skatval.

Også her ble det et tidlig mål, men denne gang riktig vei. Etter bare fire minutter klinket Tiller-gutten Lasse Knutsen inn 1-0 på hel volley på corner.

Odin Jørgensen økte til 2-0 etter en halvtime, noe som også utrolig nok ble pauseresultatet etter et massesløseri av store målsjanser.

Sjanseskapende Tillerbyen fortsatte kjøret mot Frams 16-meter i andre omgang, og det var ingen tvil da de nåværende hvittrøyene økte til både 3- og 4-0, der Daniel Stegavik scorte det siste målet helt på tampen.

Tillerbyen er dermed videre til neste runde.