- Tiller er klubben min

Postet av Marius L. Larsen den 8. Des 2015

Marius Modalsli Torset (26) returnerer til moderklubben med virkning fra 1. januar 2016.

To stk Torset vil befinne seg på Tiller neste sesong. Foto: Marius L. Larsen.


Tillerbyens beste menn har fått på plass en ny signering foran den høyinteressante 2016-sesongen i 4. divisjon avdeling 2.

Marius Torset, tvillingbror av A-lagets Morten Torset og oppvokst i Gjerlovs vei, tar med seg familien og flytter tilbake til Trondheim rett over nyttår. I den anledning har han av naturlige årsaker valgt å vende tilbake til den helblå drakten, drøyt fire år etter sist opptreden i en offisiell Tiller-kamp.

I de seneste årene har han vært stasjonert i Bergen og spilt for 4. divisjonsklubbene Djerv og Sandviken.


- Mye spennende som skjer

Det har vært interesse fra andre klubber i samme divisjonsspekter som Tiller, men Torset var aldri i tvil da det endelig løste seg med å returnere til hjembyen og spille sammen med flere fra Tillerbyens solide 89-årgang.

- Det er Tiller som er klubben min, og jeg gleder meg til å spille med Morten, Kristoffer Pires og Stian Myrbekk og resten av Tiller-gutta igjen. Laget har gjort det særdeles bra de siste årene, og jeg gleder meg til å bli en del av gjengen fra neste år, forteller Torset.

De blåkledde fra Tillerbyen blir dermed forsterket med sin første signering, og Torset er en spiller som kan bekle flere posisjoner, selv om han trives bedre foran på banen.

Han innrømmer at det blir spesielt å komme tilbake til Tiller.

- Det blir spennende å komme tilbake på treningsfeltet og ta på seg drakten med Tiller-logoen på igjen. Nå har det blitt nytt kunstgress, klubbhus er på vei og vi har et solid lag på papiret - det er mye som skjer nå.

- Jeg gleder meg til å få Marius (Larsen) og Christer (Mathissen) som trenere. Det er ikke så veldig mange år siden vi sist spilte på samme lag, og det er trygt å vite hva både de og klubben står for, sier Torset.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.