Treningsgruppe 2 opprettes

Postet av Marius L. Larsen den 3. Des 2015

Klarsignal til at en ny treningsgruppe på herresiden kan opprettes.

Geir Øyvind Sjømæling i aksjon for Tiller 2 mot Mosvik i år. Neste år vil han og Brage Rimol i tospann være ansvarlige for laget i en egen treningsgruppe. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

A-lagets lagleder Geir Øyvind Sjømæling kalte inn til et spillermøte torsdag kveld med spillere som de siste årene har trappet ned/tatt pause, i tillegg til spillere som ikke ønsker å bli med A-laget neste år i 4. divisjon.

På det folksomme møtet ble det avgjort at spillergruppa er stor nok for å danne en treningsgruppe 2. Antall bekreftede spillere er 16, med ytterligere 10 spillere som har meldt sin interesse.

De vil ha kamparena i 6. divisjon under navnet Tiller 2, og de skal trene én dag i uka med start fra januar 2016, etter godkjennelse fra styret og sportslig utvalg.

I vintersesongen vil de trene på torsdager på Tempe kunstgress, samtidig som en av A-lagets økter.


- Viktig prioritering

- Vi er glade for å endelig ha klart å fått dette på plass, meddeler en fornøyd Sjømæling.

- Dette vil bli en spillergruppe som skal ha arena i 6. divisjon, også med hjelp i kamp fra de som ikke starter i 4. divisjon. Det viktigste vil være å gjennomføre treningene med nok spillere, og det er det vi nå tror vi skal klare.

A-lagstrener Marius Larsen deler Sjømælings glede.

- Vi har alltid hatt det som den viktigste prioritering å inkludere alle som vil spille for Tiller, spesielt de som er oppvokst i bydelen og de som er innflyttere. Det er en del spillere i løpet av de siste tre årene som har ramlet av fordi vi har hatt en stor gruppe med spillere som har ønsket å trene mer enn hva de andre har ønsket.

- Vi prøvde å få til en treningsgruppe 2 på dette tidspunktet i fjor også, men det lot seg ikke gjøre på grunn av få spillere. Nå blir det derimot virkelighet, og jeg tror de kan få en flott 2016-sesong, forteller Larsen.


Trenerteamet for Tiller 2 i 6. divisjon vil fra 2016 bestå av Brage Rimol og Geir Øyvind Sjømæling.


Ønsker du å bli med på treningsgruppe 2?

Kontakt Sjømæling på 978 97 375 eller geir.sjomaling@gmail.com.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.