J17: Tiller 12 - 1 Sverre

Postet av Marius L. Larsen den 29. Nov 2015

ABRAHALLEN (SVEBERG): Tiller er klare for neste års 0. divisjon i J17-klassen etter en kalasseier over Sverre i kvalifiseringen søndag ettermiddag.

Tiller jubler over en tidlig scoring. Begge foto: Marius L. Larsen.

Trøndelags beste J16-lag gikk rett i strupen på Levanger-baserte Sverre, men de store sjansene uteble i åpningsminuttene.

Etter ni minutter rundet Andrea Holm Aune keeper, men ble taklet akkurat i siste liten. Dog var ikke dette det siste vi verken så eller hørte fra Holm Aune.

Kun to minutter senere smalt det i Abrahallen, da Holm Aunes skudd fra 17 meter suste høyt i nettmaskene nær lengste vinkel til 1-0.

5-0 halvveis

Og nå startet Tiller-maskineriet for alvor å fungere.

Etter 19 minutter doblet Victoria Sande Petersen ledelsen alene med keeper etter en strøken pasning fra Thea Bøe Mortensen, og to minutter senere la Sande Petersen på til 3-0 fra kloss hold.

Kaptein Celine Kleiven Vevle hamret inn 4-0 fra nærmere 20 meter etter 33 minutter, og ikke lang tid etterpå tuppet Holm Aune inn 5-0 som også var pauseresultatet.

Andrea Mål Aune

Andre omgang skulle bli en transportetappe, men selv om Tiller gjorde flere og ofte bytter, spilte det ingen rolle på relasjonene i laget.

Tiller dundret på videre, og i løpet av seks minutter sto det 8-0 på måltavla, der tremålsscorer Sande Petersen, Holm Aune og tomålsscorer Kleiven Vevle fikk nye nettkjenninger.

Etter 58 minutter økte Holm Aune ledelsen til 9-0 på en styring fra fem metter etter et godt innlegg fra Sande Petersen, før Victoria Berge og Laura Gashi la på til henholdsvis 10- og 11-0 før 70 minutter var spilt.

Sverre fikk en redusering kort tid etter det siste avsparket, men fire minutter før slutt fastsatte ingen ringere enn femmålsscorer Andrea Holm Aune sluttresultatet til 12-1 etter et herlig soloraid!

Tiller IL blir dermed en 0. divisjonsklubb også i 2016 - året da idrettslaget fyller 100 år - ettersom blåtrøyene blir representert på øverste nivå i den nyopprettede J17-klassen!

J17: Tiller IL 12 (5) - (0) 1 IL Sverre
1-0 Andrea Holm Aune 11'
2-0 Victoria Sande Petersen 19'
3-0 Victoria Sande Petersen 21'
4-0 Celine Kleiven Vevle 33'
5-0 Andrea Holm Aune 37'
6-0 Victoria Sande Petersen 48'
7-0 Andrea Holm Aune 50'