I dag skapes historie

Postet av Marius L. Larsen den 25. Nov 2015

I dag, onsdag 25. november 2015, starter arbeidet med å flytte brakkene til TOBB Arena - det som blir historiens første klubbhus for Tiller IL Fotball.

Roar Hassel-Aalbu har vært initiativtaker for arbeidet med klubbhuset. Foto: Marius L. Larsen.

I det du leser dette, er arbeidet med å få flyttet brakkene gitt kostnadsfritt av Ruta Entrepenør på Flatåsen til TOBB Arena på Tiller i gang.

Roar Hassel-Aalbu, medlem i sportslig utvalg, har vært pådriver for at drømmen om et eget klubbhus endelig blir en realitet. Mange timer med frivillig innsats, dag som natt, har blitt lagt ned av Roar for at et tilholdssted for alle involverte i Tiller Fotball nå skapes.

I tillegg har Geir Øyvind Sjømæling, Jon Gunnar Halgunset, Marius Larsen, Ottar Larsen, Nils Anbjørn Sjømæling, Tore Kristiansen, Stein Aune og Kristian Sneisen bidratt med mange timer dugnadsarbeid vedr. klargjøring av brakkene til flytting.


Se flere bilder av arbeidet her!


Slik blir brakkene

Denne onsdagen vil dermed stå i historiebøkene. I dag starter flyttingen av brakkene til der de straks skal høre hjemme i lang tid, nemlig på TOBB Arena.

Hvis alt går etter planen, blir brakkene flyttet to og to til TOBB Arena. Dette arbeidet er da regnet med å bli fullført innen utgangen av førstkommende fredag.

Når brakkene er på plass, starter arbeidet med å skissere slik vi ønsker å ha klubbhuset med best mulige praktiske løsninger både innvendig og utvendig.

Brakkeriggen blir plassert i to etasjer á fem brakker. Første tankegang er garderober med kioskdel i første etasje, mens kontor og et stort møterom vil være i andre etasje.

En mer detaljert plantegning over vårt første klubbhus kommer når det er klart.


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.