Troféjakt endte med sølv og gull

Postet av Marius L. Larsen den 23. Nov 2015

Det ble en sterk sølvpokal i Flatås Julecup og gull i Heimdal Indoor i helga - det fjerde strake gullet Tiller vinner i aldersbestemte årsklasser.

Sølv i G14-klassen i Flatås Julecup. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen deltok med sedvanlige mange lag i helgas utgave av Flatås Julecup og den siste helga i Heimdal Indoor.

I Flatås Julecup i Kotenghallen stilte Tiller med fire lag i G14-klassen, der to av dem avanserte til sluttspillet på søndag.

Ett av lagene nådde helt fram til finalen etter en særdeles spennende semifinale mot Nardo (2-1), men i finalen skulle det bli tøft mot mer aggressive Heimdal. Tiller ble hardt straffet og tapte til slutt 3-1 etter en redusering av Andreas Fredagsvik Tran, men vant derimot sølvpokalen etter strålende innsats gjennom hele turneringen.


Gratulerer, gutter!


Gull i Heimdalshallen

Gull i J16-klassen i Heimdal Indoor. Foto: Marius L. Larsen.


I Heimdal Indoor i Heimdalshallen stilte Tiller med tre J16-lag og ett lag i G15-klassen, der sistnevnte fikk det tøft mot blant annet Rosenborg i gruppespillet og røk ut før sluttspillet tok til.

Alle tre J16-lagene avanserte til kvartfinale etter plettfrie innledende kamper og åttedelsfinaler, men blant de siste åtte lagene ble det tøft for to av lagene.

Ett lag gikk til semifinale der Byåsen, sølvvinneren i årets 0. divisjon utendørs, sto på motsatt banehalvdel. Tiller vant til slutt 2-1, og Ranheim var motstander i finalen, som for øvrig var årets siste kamp i Heimdal Indoor.

Celine Kleiven Vevle åpnet målprotokollen med en suser, før Victoria Sande Petersen, Sara Bye-Andersen og Victoria Berge økte ledelsen til 4-0.

Vevle sendte Tiller fem mål foran, men så slakket hvittrøyene av og slapp inn tre raske scoringer helt på tampen.

Tiller vant uansett 5-3 og gull i J16-klassen i Heimdal Indoor!


Gratulererer, jenter!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.