Tatt ut til landsdelssamling

Postet av Marius L. Larsen den 18. Nov 2015

Marita Olsen (14) er tatt ut til landsdelssamling for J14/15 i desember.

Marita Olsen (t.h.) i aksjon i en J14-kamp i år. Foto: Marius L. Larsen.


Tiller IL Fotball er stolte av å kunne meddele at Marita Olsen er tatt ut til landsdelsamling 4. - 6. desember i Trondheim.

Marita har i likhet med sin søster Tiril spilt seg opp fra J14 til Trøndelags beste J16-lag i løpet av året, og førstnevnte har spilt flesteparten av kampene i 0. divisjon fra forsvarsposisjon med glans og bravur.

På landsdelssamlingen vil det være treninger med fokus på rollene på banen, i tillegg til en kamp på lørdag.

Totalt er spillere fra ti fotballkretser representert, derav ti spillere fra Trøndelag.


Dette skriver NFF i brevet sendt til klubbene med uttatte spillere:

"Først og fremst: gratulerer med uttak til landsdelssamling! Spillere fra ti fotballkretser er representert på samlingen i Trondheim. En tilsvarende samling arrangeres også i Sarpsborg. Totalt har vi fra hele landet tatt ut ca 55 gutter født i 2000 og 55 gutter født i 2001 samt 60 jenter født i 2000/2001. Nåløyet har med andre ord vært trangt. Akkurat du er tatt ut fordi du har overbevist spillerutvikleren i din krets om at du har «det lille ekstra»!

Samlingen er en del av fotballforbundets landslagsskole. Skolen har som intensjon å kartlegge og skolere opp landslagsaktuelle spillere. Målet er at du etter endt samling kommer hjem til klubben din enda litt mer motivert og inspirert. Og at du har en klar forståelse av hvilke krav som stilles til en aldersbestemt landslagsspiller både på og utenfor banen. Samlingen er også en av flere muligheter fremover til å vise seg frem for de aldersbestemte landslagstrenerne."


Vi gratulerer Marita med uttaket, og ønsker henne lykke til med samlingen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.