Tredje gull på rad

Postet av Marius L. Larsen den 16. Nov 2015

Det ble bronse i Heimdal Indoor og sølv og gull i Flatås Julecup i helga.

G13 vant bronse i Heimdal Indoor! Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen opplever nok en "blåmandag" i positiv forstand, etter nok en spektakulær innendørshelg i flere haller.

I den tredje helga av Heimdal Indoor i Heimdalshallen stilte Tiller med fire lag i G13-klassen og tre lag i G19-klassen. I sistnevntes klasse avanserte to lag til sluttspillet på søndag, der Tiller 1 gikk til kvartfinale mot Kattem 3. Der ble det imidlertid stopp med et knepent 2-0-tap.

I G13-klassen gikk ett lag videre til sluttspillet, men dette skulle bli en lang futsaldag for Tiller 1. Heimdal ble beseiret 3-0 i åttedelsfinalen, Kolstad ble slått 2-1 i kvartfinalen, men det ble imidlertid et 3-0-tap for Freidig i semifinalen.

Våre spillere skulle dermed gjøre opp om bronsen i oppgjøret mot Kattem, og i en bronsefinale der Tiller ledet 5-2, klarte Kattem å knappe innpå til 5-4. Tiller sto løpet ut og vant til slutt 6-4!

Vi gratulerer med en svært sterk bronse i G13-klassen i Heimdal Indoor!


Første- og andreplass

J13 jubler for sølv og gull i Flatås Julecup! Foto: Marius L. Larsen.


J02 fortsetter å imponere med en usedvanlig lang seiersrekke i form av pokaler, og i sin tredje cuphelg av tre mulige står de totalt med tre gullpokaler og en sølvpokal.

Denne helga var det J13-klassen i Flatås Julecup som sto på agendaen, og to av tre lag i gruppespillet avanserte til sluttspillet på søndag.

Der gikk Tiller 3 og Tiller 2 hver sin vei, og etter å ha beseiret henholdsvis Kolstad 2 (8-2) og Strindheim 2 (1-0) i semifinalene, var det duket for en ren Tiller-finale.

Der vant Tiller 3 5-0, men alt handlet om J02s samlende innstilling.


Vi gratulerer med imponerende sølv og gull i J13-klassen i Flatås Julecup!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.