- Kjekt med nye lag

Postet av Marius L. Larsen den 11. Nov 2015

- Vi gleder oss allerede til en ny sesong, sier A-lagets assistenttrener Christer Berge Mathissen.

A-lagets assistenttrener Christer Berge Mathissen. Foto: Kevin Karlsen.


De blåkleddes beste menn fikk på mandag vite avdelingsoppsettet for neste sesong i 4. divisjon, og Tiller har havnet i avdeling 2 som kan betegnes som "avdeling sør".

I år møtte blåtrøyene nesten bare lag fra Nord-Trøndelag, mens neste år blir det møter med lag både fra Trondheim og sør for byen.


Gikk lei Stjørdal

Mathissen ser fram til møter med nye lag i 2016.

- Vi ble til slutt lei av å kjøre mot Stjørdal og videre nordover annenhver helg, humrer treneren.

- Byneset møtte vi i år også, men ellers er det bare nye lag for vår del. I tillegg er den lengste bortekampen drøyt to og en halv time unna (Frøya), i motsetning til årets sesong da vi hadde lange turer til både Bessaker og Rørvik.


Frykter ingen

Mathissen forteller videre at det er ingen lette oppgaver i noen av avdelingene, og han anser naturlig nok de nylig nedrykkede lagene fra 3. divisjon, Kvik og Nardo 2, som de tøffeste motstanderne ved første øyekast.

- Det blir fint å møte flere lag fra Trondheim og områdene rundt igjen. Alle kamper er viktige, og skal vi henge med blant de aller beste, må vi lære fra feilene vi gjorde i vår.

- Vi kommer til å kjøre på fra start av, og vi frykter ingen lag på TOBB Arena. Vi gleder oss noe veldig med å komme i gang igjen, sier Mathissen.


Etter fire uker med pause og egentrening, starter A-laget opp med fellestreningene fra og med mandag 16. november.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.