Blått gull igjen

Postet av Marius L. Larsen den 9. Nov 2015

Det ble nok et Tiller-gull i den andre helga i Heimdal Indoor.

Tiller J02 jubler for GULL i J14-klassen i Heimdal Indoor. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen deltok nok en gang med mange lag i Heimdal Indoor, men det var også action i andre haller, både innenfor og utenfor byens grenser.

Men i Heimdalshallen hadde Tiller tre lag i både J14- og G16-klassen, der fem av dem avanserte til sluttspillet på søndag.

To G16-lag gikk videre, men det stoppet i kvartfinalen for Tiller 1, som tapte retten om en plass i semifinalen i en merkelig kamp mot Heimdal.

J14 hadde tre lag i kvartfinale, men bare ett avanserte til semifinale. Tiller 3, bestående av '02-spillere, knuste Malvik 7-0 i semifinalen, men det skulle bli langt tøffere i finalen mot Nardo.

Andrea Broholm sendte Tiller foran med 2-0 etter bare noen få minutter, men Nardo reduserte ikke lenge etterpå. Det var mye kriging og frem og tilbake i sluttminuttene, men Tiller dro i land seieren og vant J14-klassen!

I tillegg ble Tillers Synne Bye-Andersen kåret til finalens beste spiller.


Fjerdeplass i Otta Cup

Tiller Futsal fikk en trasig start på den nye sesongen i Eliteserien. I åpningsrundens kamper i Charlottenlundhallen ble det først tap for Sjarmtrollan (0-5) på fredag, før det deretter ble et nytt nederlag mot Krohnsminde (1-3) på lørdag.

Våre G19-spillere stilte med to lag i deres etter hvert så tradisjonsrike innendørsturnering Otta Cup. Begge lagene gikk videre til sluttspillet, der ett lag gikk til semifinale. Der ble det imidlertid tap for Nordre Land 1 (1-3), før det også ble tap for Volda 1 (1-8) i bronsefinalen.

Otta Cup endte dermed med en fjerdeplass i G19-klassen for Tiller.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.