Futsal overalt

Postet av Marius L. Larsen den 5. Nov 2015

Denne helga er det mange lag i aksjon i forskjellige haller, både innenfor og utenfor byens grenser.


Juniorlaget går for gull i Otta Cup i år også. Her fra seieren i 2013. Foto: Knut Storvik i Gudbrandsdølen Dagningen (gd.no).


De blåkledde fra Tillerbyen gjør seg klare til nok en hektisk futsalhelg, der mange av våre lag i helblått skal i aksjon.

Det hele starter i Heimdalshallen, der helg 2 av Heimdal Indoor settes i gang fredag ettermiddag. Et av våre tre lag i J14-klassen sparker turneringen i gang kl.16.30, og kampene fortsetter utover kvelden. I tillegg har vi med tre G16-lag, som er helgas øverste klasse for våre lag i konkurranseklassene.

Se fullstendig kampoversikt helg 2 av Heimdal Indoor her!


Våre sterke G19-spillere deltar tradisjonen tro i Otta Cup denne helga. Fredag ettermiddag går toget sørover fra Heimdal stasjon, og her stiller blåtrøyene med to lag. I 2013 vant de turneringen, og kan de gjenta bedriften i år?

Se fullstendig kampoversikt i Otta Cup her!


Helt til slutt er det også sesongåpning i Eliteserien Futsal i Charlottenlundhallen. Tiller Futsal gjør seg klar til nok en sesong på øverste nivå, og klarer mannskapet å klatre helt til topps i februar? Første kamp er fredag kl.19.00 mot Sjarmtrollan.

Se fullstendig kampoversikt i Eliteserien Futsal her!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.