Før KM-finalen (J13): Tiller - Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 30. Okt 2015

Tiller møter Strindheim i finalen i kretsmesterskapet lørdag formiddag.
Tiller IL - Strindheim IL
Finale kretsmesterskap J13
Lørdag 31. oktober 2015 kl.09.00
SalMar-banen kunstgress (Lerkendal)

Vi følger kampen direkte på Twitter!

De blåkledde fra Tillerbyen skal opp mot Strindheim i KM-finalen i J13-klassen på Lerkendal, og det kommer til å bli en svært spennende kamp mellom to avdelingsvinnere.

Strindheim gikk til topps i 1. divisjon avdeling 2 høst med ti strake seiere, deriblant to seiere over Tiller 4 som kapret andreplassen. Strindheim hadde til slutt en målforskjell på 39-12.

De møtte Tangmoen i semifinalen i kretsmesterskapet, der det ble en 3-0-seier til Strindheim.


Ren Tiller-semifinale

Tiller kjempet med nettopp Tangmoen om avdelingsseieren i 1. divisjon avdeling 1 høst, og med åtte seiere på ti kamper og en imponerende målforskjell på 45-15, vant de dermed avdelingen.

Mens Tangmoen utgjorde en semifinale mot Strindheim, skulle Tiller opp mot Tiller 4 på TOBB Arena. En finaleplass for Tiller IL var uansett garantert, og semifinalen endte med en 5-0-seier til det ene laget.

Nå venter Strindheim i finalen, og Tiller håper så mange tilskuere som mulig tar turen til Lerkendal denne lørdagen for å støtte dem til tittelen om Trøndelags beste J13-lag i 2015!


Tillers kamptropp:
Mathilde Bolghaug, Victoria Løkken, Line Gunnesmæl, Vilde Lund, Malin Andersen Nordgård, Maria Harmens, Marie Methi, Hege Snåsøy Hovdahl, Synne Aunehagen, Synne Bye-Andersen, Vilde Winge Kristiansen, Lise Finsrud, Andrea Sivertsen Broholm.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.