Fortsetter den gode formen

Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2015

Flere av våre aldersbestemte lag spilte forrykende fotball og tok med seg tre poeng torsdag kveld.


G13s førstelag har fått sving på sakene. Her fra et oppgjør mot Sjetne tidligere i sesongen. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon i konkurranseklassene fra kl.18.30 denne torsdagskvelden, og det ble masse jubel for våre spillere.

G13s førstelag fortsatte i den gode formen i møtet med Ranheim 2 i 2. divisjon avdeling 4 høst, da de vant hele 8-5 etter 70 minutter. Dermed klatret de opp til 2. plass på tabellen med én kamp igjen å spille.

G13 Tiller 8 - 5 Ranheim 2 (fotball.no)


J13s førstelag hadde en tøff bortekamp mot Nessegutten på Levanger, men blåtrøyene ledet 2-1 til pause og vant til slutt 3-2. Med dette resultatet er de sikret en plass i sluttspillet om Kretsmesterskapet neste måned!

J13 Nessegutten 2 - 3 Tiller (fotball.no)


J14s førstelag var i aksjon borte mot Nardo på Nissekollen til samme tid, og gjestene fra Tillerbyen fikk en flott start med Ylva Småvik Sagøys 0-1-scoring etter 12 minutter. Dessverre klarte ikke Tiller å holde unna, og hjemmelaget dro fra og vant til slutt 3-1.

J14 Nardo 3 - 1 Tiller (fotball.no)


J16s andrelag i sjuerserien kunne sikre sin plass i sluttspillet om Kretsmesterskapet, og jentene som dagen før vant 0. divisjon, lot seg ikke be to ganger da de slo Rennebu hele 14-10 i et svært målrikt oppgjør. Et skudd for baugen var skader på både keeper Mayliss Fremo og kaptein Tonje Gravdal. Foreløpig vet man ikke skadeomfanget.

J16 Tiller 2 14 - 10 Rennebu (fotball.no)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.