G16: Tiller 5 - 1 Tynset

Postet av Marius L. Larsen den 16. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): G16s førstelag vartet opp med årsbeste den første halvtimen, og kunne fort ha ledet mer enn 3-0 til pause.

Det ble endelig jubel for G16 igjen! Foto: Marius L. Larsen.
Tillerbyens beste G16-spillere var i aksjon på TOBB Arena denne varme septemberkvelden, og Tynset fikk virkelig kjørt seg i åpningsminuttene.

Allerede før to minutter var spilt misset Stian Thanem alene med keeper, og to minutter senere traff kaptein Sander Schjefstad midt på keeper på et hjørnespark.

Men etter ti minutter spilt satt den endelig. Vegard Eidet fant en stormende Fredrik Meland Johnsen i bakrom, og sistnevnte var iskald alene med keeper og fikset 1-0 til hjemmelaget.

Olufsen og Hilsen fikk nettsus

Sindre Olufsen doblet ledelsen kun fem minutter senere, etter at både han og Øyvind Ringseth hadde hver sin sjanse alene med keeper forut 2-0-scoringen.

Didrik Tingstad testet ut skuddfoten få minutter senere, men keeper reddet. Ringseth var også frempå igjen ikke lenge etterpå, men styringen fra fem meter gikk utrolig nok over mål.

Markus Hilsen la på til 3-0 etter en halvtime, før Tiller-keeper Eirik Alstad måtte ut i full strekk på et hjørnepark rett før pause.

Tynset reduserte, men Tiller svarte

Det kunne fort ha vært større avstand i målprotokollen til pause på de to lagene, og Tiller fortsatte stormløpet mot Tynsets mål i andre omgang.

Først var Hilsen svært nære ved å øke ledelsen ytterligere da hans forsøk gikk over mål, mens Tingstad headet midt på keeper fra kloss hold på et hjørnespark.

Ti minutter ut i omgangen måtte Alstad i aksjon igjen i en en-mot-en-situasjon, før Olufsens hjørnespark gikk via en uheldig Tynset-spiller og i mål til 4-0 etter 55 minutter.

Tynset reduserte etter 72 minutter, men to minutter senere sendte Tingstad avgårde en suser i lengste hjørne slik at sluttresultatet ble 5-1 til Tiller.

PS! I dag kom den offisielle debuten for G16s førstelag for Steffen Ratdal Hammer og Morten Lien samt J16-keeper Mayliss Fremo!

G16: Tiller IL 5 (3) - (0) 1 Tynset IF
1-0 Fredrik Meland Johnsen 10'
2-0 Sindre Olufsen 15'
3-0 Markus Hilsen 30'
4-0 selvmål 55'