Før kampen: Stjørdals-Blink 2 - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Sep 2015

A-laget gjester Stjørdal og Nye Blinkbanen i sin nest siste bortekamp for sesongen søndag ettermiddag.


Kaptein Alexander Sotberg håper å lede Tiller til tre nye poeng. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.
IL Stjørdals-Blink 2 - Tiller IL
16. serierunde 4. divisjon avdeling 1
Søndag 13. september 2015 kl.15.00
Nye Blinkbanen (Stjørdal)


Vi følger kampen direkte på Twitter!
De blåkledde fra Tillerbyen tar den drøyt 30 minutter korte kjøreturen til den sørligste kommunen i Nord-Trøndelag, og møtet med Stjørdals-Blinks nest beste blir en av årets tøffeste bortekamper.

Rødtrøyene som holder til like ved Ole Vig Videregående skole har hatt en strålende sesong i 4. divisjon, der med god hjelp fra en stor A-stall har de kapret en foreløpig 2. plass og har stø kurs mot opprykk til 3. divisjon.

Frittscorende Blink har så langt i sesongen 71 nettkjenninger og kun sluppet inn 17 mål, og på sine to foregående hjemmekamper har de regelrett smadret Vanvik og Bjørgan med sifrene 17-2 og 14-1.


Tiller-seier på Nye Blinkbanen i fjor

I motsatt oppgjør på daværende Tonstad kunstgress i mai måtte Tiller se seg slått 2-1, det første tapet for Stjørdals-Blink på mange år. Tiller gjorde en god figur i det som viste seg å være en svært vanskelig måned, selv om Daniel Halgunsets redusering rett før slutt ikke ga noen poeng. På overtid fikk for øvrig to Blink-spillere direkte rødt kort.

I forrige oppgjør på Nye Blinkbanen var for elleve måneder siden. Både Stjørdals-Blink 2 og Tiller vant sine respektive 5. divisjonsavdelinger, og skulle møtes i semifinalen i Kretsmesterskapet. Tiller tok kommandoen fra start og vant til slutt hele 4-0.


Pires og Wist tilbake - 15-åring i tropp

Marius Larsen og Christer Mathissens mannskap kommer fra en svært så målrik kamp hjemme mot Fram, der Tiller til slutt vant 7-4 på TOBB Arena.

Tiller har kun ett tap på sine sju siste kamper, som kom mot Rørvik (2-4) i forrige bortekamp, og har dermed plassert seg tett opp til midtsjiktet på tabellen.

Blåtrøyene gleder seg over at Kristoffer Pires og Olav Bleivik Wist er tilbake for fullt igjen, men må belage seg på uten hjelp fra Morten Modalsli Torset, som pådro seg en strekk i 6. divisjonskampen hjemme mot Leik 2 for en uke siden.

I tillegg sliter Lasse Knutsen fremdeles med hoderystelsen han pådro seg mot Rørvik, Preben Holm Aune er slått ut av sykdom og Magnus Bleivik Wist har problemer med leggene.

I troppen finner man også G16-spiller Fredrik Meland Johnsen, som for bare noen dager siden fylte 15 år. Johnsen har trent regelmessig med A-laget den siste tiden, og kan bli Tiller-historiens yngste A-lagsspiller dersom han spiller på søndag.


Tillers kamptropp:
Fredrik Røstvold, Marius L. Larsen, Stian Knutsen, Daniel Halgunset, Kristoffer Pires, Stian Mathissen Myrbekk, Oddvar Ystgaard, Frederik Vrzic, Olav Bleivik Wist, Martin Vårhus Thrana, Alexander Sotberg, Ruben Rostille, Jørgen Oldervik, Rune Langørgen, Sindre Olufsen, Fredrik Meland Johnsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.