J14: Tiller 2 - 3 Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 10. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): Tiller hadde ballsterke Strindheim i kne i sluttminuttene, men det ble bare med heroisk innsats.

J14s førstelag imponerte mot avdelingsfavoritten. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen fikk en solid oppgave i møtet med vårsesongens formlag. Strindheim kjørte kampen det første kvarteret, men så kom Tiller bedre med og skapte noen småfarligheter.

Allikevel var det gjestene som gikk til pause med 1-0-ledelse. To minutter før hvilen headet Strindheim inn kampens første mål fra kloss hold på et hjørnespark.

Tiller startet med et skremmeskudd rett etter sidebytte, da Mia Sivertsen Hilsen klinte til fra distanse, men Strindheims keeper reddet i sitt høyre hjørne.

Etter 41 minutter doblet gjestene ledelsen etter et lavt innlegg på bakerste stolpe, men den som trodde Tiller-jentene ga opp, måtte tro om igjen.

Heltente Tiller ga seg aldri

Knapt fem minutter senere var Tiller på ferde, og endelig ble det jubel for hjemmepublikumet da Thea Marie Tønnessen satte inn reduseringen i duell med Strindheims sisteskanse.

Tiller presset på, og elleve minutter før full tid utlignet Tiril Olsen til 2-2 på et hardt skudd fra kloss hold.

Samme spiller var nære ved å sende hjemmelaget i føringen på et langskudd fra skrått hold like etterpå, men forsøket gikk rett over tverrliggeren.

To minutter før full tid fant imidlertid Strindheim veien til vinnermålet, da et langskudd snek seg over målstreken.

Heroiske Tiller-spillere prøvde en siste sluttspurt på å få med seg et fortjent poeng, men selv om poengene uteble denne gangen, skal det ikke stå på innsatsen til jentene!

Neste mulighet til revansje er torsdag 24. september borte mot Nardo.

J14: Tiller IL 2 (0) - (1) 3 Strindheim IL