J16: Vestbyen 1 - 5 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 10. Sep 2015

HAMMERSBORG KUNSTGRESS (SVERRESBORG): J16-laget tok kommandoen tidlig mot Vestbyen, ble presset i starten av andre omgang, men red av stormen og kasserte inn tre nye poeng onsdag kveld.

Andrea Holm Aune herjet med Vestbyen. Her jubler hun etter en fantastisk heading som åpnet målprotokollen. Begge foto: Marius L. Larsen.
Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen startet med et kraftig offensivt press, og allerede etter 20 sekunder kom første skudd på mål fra Andrea Holm Aune.

Før fem minutter var spilt traff Victoria Sande Petersen stolpen på et hjørnespark, og etter et kvarter var det kun en fantomredning fra Vestbyens sisteskanse som hindret Tiller-ledelse.

Men på det påfølgende hjørnesparket ble det endelig jubel for bortelaget. En perfekt slått dødball fra Laura Gashi ble enda bedre med et fantastisk hodestøt av Holm Aune som stanget inn 1-0 favør Tiller.

Under 60 sekunder senere doblet Sande Petersen ledelsen etter en pasning fra Holm Aune, og førstnevnte la også på til 3-0 fem minutter før pause.

Rett før pausesignalet reduserte imidlertid Vestbyen på et svært godt langskudd.

Holm Aune-dobbel og Gashi-suser

Og hjemmelaget var på hugget i starten av andre omgang.

Selvsikre Tiller-spillere fikk seg en vekker da Vestbyen hamret ballen i stolpen åtte minutter etter hvilen, og i stedet for at det fort kunne ha stått 2-3, punkterte nærmest Holm Aune kampen med sin 1-4-scoring i lengste hjørne etter å ha gjort mye selv i samarbeid med Victoria Berge.

Tiller fortsatte med å skape mange sjanser, deriblant Celine Kleiven Vevles dribleraid som endte med et skudd like utenfor fra 20 meter og Sande Petersens krangling med ball alene med keeper som snek seg utenfor stolperoten.

Fem minutter før full tid fastsatte Gashi sluttresultatet til 1-5 med et fantastisk frispark fra bortimot 30 meter helt nede på høyre side.

PS! Etter at resultatene gikk med Tiller denne runden, trenger Pål Nyheim og Andreas Vevles jenter kun to seiere på de tre siste kampene for å vinne BDO-serien og dermed bli Trøndelags beste J16-lag!

J16: Vestbyen IL 1 (1) - (3) 5 Tiller IL
0-1 Andrea Holm Aune 16'
0-2 Victoria Sande Petersen 17'
0-3 Victoria Sande Petersen 35'