Før kampen: Tiller - Fram

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2015

A-laget tar imot IL Fram fra Skatval i 4. divisjon avdeling 1 lørdag ettermiddag.


Arne Julius Berdal har herjet for Tiller 2 i 6. divisjon den siste tiden. Han har fått beskjed av trenerteamet at han starter mot Fram på lørdag. Foto: Marius L. Larsen.
Tiller IL - IL Fram
15. serierunde 4. divisjon avdeling 1
Lørdag 5. september 2015 kl.15.00
TOBB Arena (Tiller)

GRATIS INNGANG

De blåkledde fra Tillerbyen kan nærme seg lørdagens motstander Fram på tabellen hvis de gjør jobben på TOBB Arena, men husker også godt motsatt oppgjør i mai.

På Framnes Stadion på Skatval i det som var en skuffende måned resultatsmessig for Tiller, ledet Tiller 2-0 til pause, men måtte til slutt se seg slått 4-2 etter en totalkollaps i andre omgang.

I den kampen fikk også G16-spiller Sindre Olufsen sin A-lagsdebut, den gang som tidenes yngste spiller i moderne tid med sine 15 år og ni måneder.

Fram har kun tapt to ganger på sine siste åtte kamper, og kommer fra en høydramatisk 6-5-seier over Vinne i forrige runde, der de snudde kampen i sluttminuttene og tok med seg tre poeng.

I skrivende stund er de sort- og hvitstripede fem poeng foran Tiller på tabellen.


Kvintett tilbake - Berdal fra start

Blåtrøyene fra Trondheim sør gikk på sitt første tap på sju kamper da de møtte Rørvik i forrige serierunde. Tiller frustrerte rødtrøyene fra Vikna kommune i nesten 60 minutter med kun to innbyttere, men måtte til slutt gi tapt og det endte med et 4-2-tap.

Tiller har ikke tapt på hjemmebane siden 1-2-tapet for Stjørdals-Blink 2 26. mai, og i forrige oppgjør på TOBB Arena ble Innherred beseiret 4-0.

Til oppgjøret mot Fram er kaptein Alexander Sotberg, visekaptein Daniel Halgunset, toppscorer Rune Langørgen, førstekeeper Fredrik Røstvold og Ruben Rostille tilbake, mens Arne Julius Berdal, som herjet i forrige 6. divisjonskamp mot Mosvik med fire målgivende pasninger og én scoring, er ventet å få en sjelden start i 4. divisjon.

I motsatt ende av skalaen sliter brødrene Olav og Magnus Bleivik Wist med henholdsvis kne- og leggplager. Begge vil bli testet tett opp mot kampstart.

Fra før er Lasse Knutsen ute av spill etter å ha pådratt seg hjernerystelse (ball i hodet) i oppgjøret med Rørvik forrige helg. Det er ventet at han returnerer på treningsfeltet i neste uke.


Tillers tropp:
Fredrik Røstvold, Marius L. Larsen, Stian Knutsen, Preben Holm Aune, Daniel Halgunset, Alexander Sotberg, Oddvar Ystgaard, Stian Mathisen Myrbekk, Magnus Bleivik Wist, Martin Vårhus Thrana, Olav Bleivik Wist, Ruben Rostille, Arne Julius Berdal, Rune Langørgen, Jørgen Oldervik, Sindre Olufsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.