Mosvik 4 - 8 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2015

BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): Tillers nest beste fosser videre i 6. divisjon avdeling 4 etter nok en overbevisende seier over Mosvik søndag ettermiddag.

Herjet med Mosvik. Fra venstre: Brage Rimol, Daniel Halgunset, Even Bergheim og Arne Julius Berdal. Begge foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen startet i et godt tempo mot Mosvik på Dalgård. Etter bare åtte minutter stanget Brage Rimol inn 0-1 på et herlig innlegg fra Arne Julius Berdal - og denne duoen hadde bare så vidt begynt dagen.

Kun tre minutter senere var Berdal sammen med Rune Olufsen toneangivende da han fant Daniel Halgunset i feltet, som traff godt i motsatt hjørne til 0-2.

Etter 21 minutter kom Mosvik med en redusering alene med Tiller-keeper Geir Robert Haltstrand, men så var det denne duoen Berdal-Rimol da. Det kunne ha vært en romantisk fortelling, og i dette tilfellet var det snakk om fotballromantikk, spesielt etter en drikkepause i 17 grader og overskyet vær.

Målkalas rett før pause

Et nytt innlegg fra førstnevnte fant Rimol på bakerste stolpe til 1-3 etter 35 minutter, og samme duo var på ferde igjen fem minutter senere, men da sto det 1-5, ettersom Rimol hadde fått nok en nettkjenning etter en glimrende kontring av Johannes Bergh og Even Bergheim noen minutter tidligere.

Blåtrøyene fortsatte stormløpet mot Mosviks mål, og Thomas Jensen assisterte denne gangen målgiverkongen Berdal til 1-6 før Kim Horghagens suser rett før pause gjorde at Tiller 2 ledet 7-1 halvveis.

Flere reduseringer etter ny drikkepause

Andre omgang dabbet naturligvis litt av, men ni minutter etter hvilen fant G16-spiller Sander Schjefstad Julian Karlgård på 16 meter, og sistnevntes skuddfot fikk en bekreftelse på godt utført arbeid med sin 1-8-scoring i lengste hjørne.

Mosvik reduserte deretter til 2-8 på et straffespark, og etter en ny drikkepause i samme temperatur, var det hjemmelaget som hadde mest å gi i sluttminuttene, til tross for at en omplassert angriper Halgunset misset alene med keeper.

3-8 kom på hel volley via stolpen 16 minutter før full tid, og på overtid fastsatte rosatrøyene sluttresultatet til 4-8 favør Tiller 2.