Rørvik 4 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2015

RØRVIK STADION (RØRVIK): A-laget ble et nummer for små i møtet med serieleder Rørvik lørdag ettermiddag.

Fredrik Almli scorte Tillers første mål sent i kampen. Foto: Martin Vårhus Thrana.
De blåkledde fra Tillerbyen kom ut av startblokkene i åpningsminuttene, og selv om Rørvik hadde ikke uventet mye ball, var det gjestene fra Trondheim sør som skapte den første store sjansen. Frederik Vrzic forsøk fra tolv meter ble hamret i tverrliggeren og ned, en Rørvik-spiller holdt på å sende ballen i eget mål, men klarte å avverge på streken.

I minuttene før pause var det hjemmelaget som styrte kampen, men klarte aldri å true spillende trener Marius L. Larsen i Tiller-buret.

Det gikk ikke bedre for Tillers del da Lasse Knutsen måtte gå av etter en halvtime grunnet hodeskade (ball i hodet, red. anm.), ettersom blåtrøyene kun hadde to innbyttere.

Oldervik og Thrana svært nære

Gjestene fra Tillerbyen startet andre omgang friskest med to gigantmuligheter før ti minutter var spilt.

Først var Jørgen Oldervik mutters alene på 16 meter etter at Fredrik Almli hadde snappet ballen fra Rørvik-forsvaret, men uvitende at han var alene, skjøt Oldervik utenfor.

Rett etterpå kom det et godt innlegg fra venstre som Martin Vårhus Thrana hamret til i ren åttetallstil (avslutningsøvelse, red. anm.) fra 15 meter, men Rørviks sisteskanse fikk dyttet den over mål.

Rørvik dro fra

I stedet var det Rørvik som skulle score kampens første mål på et skudd fra tolv meter etter en 45-graderspasning fra venstre, og derfra skulle det bli tungt for det nykomponerte Tiller-laget.

Etter 72 minutter doblet de ledelsen med alene med Larsen, før de la på til 3-0 ikke lenge etterpå på et hel volley-skudd fra kloss hold.

Fredrik Almli skjøt inn redusering til 3-1 og et bitte lite håp to minutter før slutt, men Rørvik la på til 4-1 på en kontring umiddelbart.

Helt på tampen fastsatte Oldervik sluttresultatet til 4-2 disfavør Tiller.

PS! Tiller hadde med seg kun 13 spillere til denne kampen.

PPS! Magnus Bleivik Wist (18) startet og fullførte 90 minutter før aller første gang på A-lagsnivå - spesielt tatt i betraktning at han har vært skadet det siste året.

PPPS! Frederik Vrzic startet kampen som spiss, måtte steppe inn på midtbanen underveis, og avsluttet kampen på stopperplass.