Postet av Marius L. Larsen den 18. Aug 2015

TOBB ARENA (TILLER): A-laget fikk en fryktelig start foran et rekordstort publikum, men svarte med en enorm sluttspurt og et par hinsides scoringer som sikret et verdifullt poeng.

Begge foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.
De blåkledde fra Tillerbyen gikk aggressivt ut i åpningsminuttene, men klarte aldri å få tak i ballen blant fottrappe Levanger-spillere.

Etter fem minutter tok gjestene ledelsen etter et passivt Tiller-forsvar ikke klarte å få tak i ballen som til slutt seilte over Tiller-keeper Fredrik Røstvold og i mål.

Halvveis i omgangen doblet nordtrønderne ledelsen på et godt skudd fra 14 meter, ikke lenge etter at Morten Torset hadde hjemmelagets første sjanse med et skuddforsøk fra distanse.

Tiller kom seg utover i omgangen og begynte å skape flere halvsjanser, der den største kom ved 15-årige Sindre Olufsen og Lasse Knutsen, som nesten fant en skliende Torset i feltet, men var kort oppsummert heldige som ikke lå under med flere mål til pause.

Nytt baklengsmål rett etter hvilen

Vertene bestemte seg i pausen for å være mer kynisk mot mer teknisk begavede spillere, men dessverre så kampplanen ut til å gå i vasken da Levanger 2 økte ledelsen igjen på et flott skudd i lengste hjørne fem minutter ut i andre omgang.

Men Tiller ga aldri opp. Det virket som om blåtrøyene våknet etter det tredje baklengsmålet, for nå kom det noen virkelig store sjanser.

Stian Mathisen Myrbekks heading på frispark ble godt reddet av keeper og kaptein og bursdagsbarn Alexander Sotberg misset på et halvvolleyforsøk fra ti meter.

Redusering og mye nesten

Men så skulle det endelig løsne. Ruben Rostilles innlegg fra venstre fant Rune Langørgen i feltet som stusset inn 1-3 og nytt liv i kampen.

Igjen fortsatte Tiller å produsere flere gode sjanser. Først ved et skudd fra Langørgen som gikk en drøy meter utenfor, deretter ved Fredrik Almli som skled ballen like utenfor mål fra kloss hold.

Skulle det bli nok en slik dag?

Langørgen-brasse blir årets mål?

Men det er en grunn til at Tiller ikke har tapt på de fire siste kampene - laget nekter å gi opp håpet om poeng i kamper de ligger under.

Åtte minutter før full tid sparket Myrbekk bokstavelig talt en ny gnist i både laget og det gjenværende publikum da han brystet ned et frispark fra Daniel Halgunset og klemte til på halv volley rett i nærmeste vinkel til 2-3.

Tre minutter senere eksploderte det på TOBB Arena. Olav Bleivik Wist fikk til et god innlegg, men det publikum var vitnet til sekundet senere var spektakulært. Langørgen slo til med et brassespark fra 15 meter, via stolpe og lengste vinkel til 3-3!

Dog klarte ingen av de ganske så slitne lagene å sette inn en sluttspurt helt på tampen, og kampen endte dermed 3-3.

PS! 378 tilskuere overvar mesteparten av oppgjøret - en ny rekord i seriesammenheng for Tiller.

PPS! Hovedtrener Marius L. Larsen måtte steppe inn som keeper da Røstvold ble skadet etter 55 minutter.